Görüş Bildir
Haberler
Tarzını Baştan Yaratmak İsteyen Kadınların İmdadına Yetişecek Sezonun En Nefis Saç Trendleri

etiket Tarzını Baştan Yaratmak İsteyen Kadınların İmdadına Yetişecek Sezonun En Nefis Saç Trendleri

Yepyeni bir saç modeli ile tarzınızda farklı bir hava estirmek istiyorsanız doğru adrestesiniz.

Karşınızda 2017 yılının en trend saç modelleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Düzleştirilmiş Saçlar

1. Düzleştirilmiş Saçlar

Dümdüz, parlak ve ortadan ayrılmış saçlar 2017'nin tartışmasız en hit olacak saç trendi. Tabii ki saçlar yanık değil, sağlıklı göründüğü sürece! ☺️ Bu nedenle saçlarınızı düzleştirmeden önce, saçlarınıza ısıdan koruyucu sprey uygulamayı sakın unutmayın. Çünkü hem trend, hem de sağlıklı bir görünüm ancak bu şekilde mümkün!

2. Tepeden Toplanmış At Kuyruğu Saçlar

2. Tepeden Toplanmış At Kuyruğu Saçlar

Tepeden ve nizami toplanmış at kuyruğu modeli; istisnasız her tarza, çabasız bir şıklık katıyor. Olabildiğince yukarıdan ve sıkı toplanmış saçların, bakışlarınızı daha da ortaya çıkarması ve sizi hoş bir görünüme kavuşturması da cabası!

3. Düz Dalgalar

3. Düz Dalgalar

Hafif ya da yoğun yapılmış saç dalgalarını unutun. Bu yıl, düzleştirici ile saça hareket katmanın tam zamanı! Tıpkı, Kendall Jenner'ın da yaptığı gibi. Daha doğal görünümlü saçlarla, stilinizin altını çok daha yoğun çizebileceğini biliyor muydunuz?

4. Uzayan Shag Modeli

4. Uzayan Shag Modeli

Shag, 2016 yılının en beğenilen saç modellerinden biriydi. Bu model, 2017'de bir tık daha uzadı. Rock-chic stilin olmazsa olmazı shag'ın bu hali bile nefis ve ötesi görünüyor!

5. Rapunzel Saçlar

5. Rapunzel Saçlar

Son aylarda Rihanna ve Kardashianlar'dan da gördüğümüz üzere; ister doğal, ister postişlerle uzatılmış saçlar sizi bu yıl bir masal prensesi haline getirmeye kararlı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yana Savrulmuş Saçlar

6. Yana Savrulmuş Saçlar

Uygulaması en kolay trendlerden bir diğeri de yana savrulmuş saçlar. Tek yapmanız gereken, saçlarınızı yana doğru atmak ve çabasız şıklığın keyfini sürmek!

7. Islak ve Parlak Görünümlü Saçlar

7. Islak ve Parlak Görünümlü Saçlar

Gigi Hadid, Kendall Jenner, Kim Kardashian ve Shay Mitchell'in severek uyguladığı bu model, bu yılın en dikkat çekenleri arasındaki yerini aldı. Islak görünüm veren bir jel bu trende ayak uydurmak için ihtiyacınız olan tek şey!

8. Altın Kumral

8. Altın Kumral

Geçen yılın favori saç renklerinden biri olan Bronde'u hatırlarsınız. Bronde, kahverengi ile sarının harika birleşiminden oluşuyordu. 2017 yılında bu tona daha yoğun sarı ışıltılar ekleniyor. Işıl ışıl saçlar ise, haliyle göz kamaştırıcı görünüyor!

9. Blorange

9. Blorange

Adını İngilizce'deki kan portakalı anlamına gelen 'blood orange' kelimesinin modifiye edilmiş bir versiyonu olan 'Blorange'dan alan bu renk, yılın ilk saç trendlerinden biri! Blorange kırmızı ile turuncunun en pastel tonlarının karışımı ile elde ediliyor. Geçtiğimiz yılın Rose Quartz rengini hatırlatan bu saçlarla, siz de tarzınıza nefislik katabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
187
109
73
12
11
10
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
She_Ra

Saçlarımı 2 ay önce maviye boyattım ve her geçen gün daha çok seviyorum. Sizi ne mutlu ediyorsa en güzel gösteren odur :)

Mavi Kedi

Ben de 1 sene mavi kullandım, gümüş rengiyle karıştırırsan aktığı zaman yeşil değil, gri oluyor. Akınca bile çok hoş oluyor :3

theravenwoman

#6 yıllardır böyleyim