Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki Hangi Asil Hanedana Mensupsun?

etiket Tarihteki Hangi Asil Hanedana Mensupsun?

Testi çöz, dünya tarihine damga vurmuş hangi hanedan seni temsil ediyor öğren!

1. Hadi bize en sevdiğin mevsimi söyle!

2. Dünyaya yeniden gelecek olsan hangi yüzyılda yaşamak isterdin?

3. Peki hükmetmek istediğin toprakları sorsak sana?

4. Şimdi de güçlü bir hayvan seç bakalım!

5. Diyelim ki bir savaştasın. Sen hangi silahı kullanmak isterdin?

6. Peki düşmanlarını yenebilmek için hangi yola başvurursun?

7. Senin hanedanlığının armasında mutlaka olması gereken renk hangisi?

8. Geldik son soruya! Senin için bu dünyadaki en önemli şey ne?

Giray Hanedanlığı!

Giray Hanedanlığı!

Sen çok güçlü birisin. Üstelik konu yiğitlik ve cesaret olunca çevrende akla gelen ilk kişilerden biri oluyorsun. Bu yüzden sen kökleri taaa Cengiz Han'a dayanan bir Giray Hanedanısın. Sen yeri geldiğinde çevrendekileri bir araya getirip onlara öncülük eder, herkesi bir amaç uğruna harekete geçirebilirsin. Liderlik vasıfların oldukça yüksek. Yalnız insanların ve hatta kendinin bile zaman zaman korkması gereken bir yönün var. Sinirlendiğinde deliye dönüyorsun ve ne yaptığını bilmeyecek kadar kendini kaybediyorsun. Dikkat et bu durum düşmanların karşısında çok işe yarasa da bazen sevdiklerine zarar verebilir.

Osmanlı Hanedanlığı!

Osmanlı Hanedanlığı!

Sen gözü yükseklerde olan, hayallerinin peşinden koşmaktan çekinmeyen, istekleri için mücadele eden bir yandan geleneklerine bağlı bir insansın. Verdiğin cevaplar gösteriyor ki sana en uygun Hanedanlık Osmanlılar olacak. Sen yönetici olsan ne şirketi ben holding yöneteceğim dersin. Sana hadi küçük bir iş kuralım ufaktan para kazanalım desek sen ben dünya markası olacağım diye tutturursun. Ama iyi ki de böylesin :) Bir şeyi hayata geçirmeden önce hayalini kurmak lazım değil mi? Üstelik çalışkansın, akıllısın rüzgar da senin yönünden eserse pek çok şeyi gerçekleştirebilirsin. Yalnız biraz inatçısın ve de dedik ya geleneklerine sıkı sıkıya bağlısın. Hani bazen yeniliğe de açık olmak lazım zamana ayak uydurabilmek adına. Bu yönünü de geliştirebilirsen senin önünde durabilecek hiçbir engel yok. Tüm cihana duyurursun adını!

Habsburg Hanedanlığı!

Habsburg Hanedanlığı!

Karşımızda çok akıllı biri var onun için cümlelerimizi seçerek kullanalım. Sen Dünya tarihindeki en akıllıca stratejiyi izlemiş ailelerden biri olan Habsburg Hanedanlığı'ndansın. Bu stratejiye gelmeden önce şunu söylememiz gerekir ki sen her koşulda aklını kullanan, realist ve çok mantıklı bir insansın. Senin hayatında gereksiz duygusallıklara, ajitasyonlara yer yok. Çünkü sen her olay karşısında ben buradan ne kazanabilirim ya da bunun bana faydası ne, faydası yoksa bana ne diyen pragmatist birisin. Bu sayede bazen çevrendekiler senin biraz duygusuz olduğunu düşünse de yine akıl danışmaya koşa koşa senin yanına geliyorlar. Gelsinler, senin istediğin de bu zaten. Fikirlerine biat etsinler. Gelelim Habsburglar'ın stratejisine... Kendleri gittikleri her ülkede çocuklarının birini evlendiriyorlar ve doğan veliahtlarla da o ülkenin bütün yönetimini ele geçiriyorlar. Bu yüzden bu ailede pek çok milletten hanedan var. Senin de orijinal fikirlerin sayesinde pek çok arkadaşın ve hatrı sayılır bir çevren var. Tebrik ediyoruz!

9. Tudor Hanedanlığı

9. Tudor Hanedanlığı

Sen bir krallığın en parlak dönemini yaşamalısın. Realist duruşun, asaletin ve dik başlılığın gösteriyor ki sana en uygun hanedanlık Tudor olacak. İngilizlerin en parlak dönemini yaşadığı bu hanedanlık tam sana göre. Zenginlik, sanat, zafer her şey senin etrafında senin istediğin gibi olmalı. Çünkü sen bu dünyaya 1 kere geldiğini çok iyi biliyor ve her şeyin en iyisini en güzelini istiyorsun. Bu arada söylemeden edemeyeceğim düşmanların korksun senden. O zarif, asil duruşunun altında yeri geldiğinde tam bir kaplana dönen hırslı bir yürek var. Senin canını yakanları alt edebilmek için yapamayacağın hiçbir şey yok ve gerekirse her türlü entrikanın da dibine vurursun. Valla korkulur senden!

Romanov Hanedanlığı

Romanov Hanedanlığı

Sen sahip olduğun özelliklerle dünya tarihinin en büyük hanedanlığından biri olan Romanov Hanedanlığı'ndansın. Öyle bir aile ki bu 300 yıl boyunca Rusya gibi çetin toprakları yönetmiş ve Deli Petro, II. Katerina, Korkunç Ivan gibi pek çok meşhur hükümdar yetiştirmiş. Sen de kritik anlarda aldığın kararlarla, nokta atışı yaptığın tespitlerle bir anda parlıyorsun çevrende. Ne şartlarda olursa olsun hep geleceğe bakıyor, 'ne oldum değil ne olacağım' felsefesiyle ilerlediğin için her konuda hep bir adım önde oluyorsun. Romanovlar da önceleri önemli bir aile değilken tahta geçen Çar'lar sayesinde Avrupa'ya damgasını vurmuş. Bakarsın sen de yaşadığımız yüzyıla adını altın harflerle yazdırırsın. Neden olmasın ki, yeter ki iste!

Capet Hanedanlığı!

Capet Hanedanlığı!

Sen asaletinle, duruşunla, zarafetinle Fransa'nın en köklü hanedanlığı olan Capet'lerdensin. Sadece Fransa'nın değil Avrupa'nın da en köklü ailesi olan bu hanedanın günümüzde bile evlatları yaşıyor. Çağların getirdiği tüm otoritelere, geleneklere, zorluklara hem dayanabilmiş hem de uyum sağlayabilmiş bir aile var karşımızda. Ve sen de tıpkı bu aile gibi tüm engelleri sabırla aşıyorsun. Yeniliğe açık olan ruhun her zaman koşullara ve farklı insanlara uyum sağlıyor. Böylece her daim ayakta kalabiliyorsun. Daha ne olsun be! Senin soyun sonsuzluğu vadediyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
273
135
61
50
12
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın