Görüş Bildir
Haberler
Tarihin En Pahalı Boks Maçı 2 Mayıs'ta Yapılacak

Tarihin En Pahalı Boks Maçı 2 Mayıs'ta Yapılacak

Enver K.
21.02.2015 - 11:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya'da son dönemdeki en iyi iki boksörü olarak gösterilen Floyd Mayweather JR ile Manny Pacquiao'nun 250 Milyon dolarlık dev maçının 2 Mayıs 2015 Cuma günü Las Vegas'ta yapılacağı açıklandı.

Şu ana kadar çıktığı 47 maçın hepsini kazanan Floyd Mayweather, sosyal medya hesabından kontratın fotoğrafıyla birlikte yaptığı açıklamada; 'Taraftarlara söz verdiğim gibi, anlaşma yapıldı ve maça çıkacağız' diyerek 2 Mayıs tarihini belirtti.

8 kez Dünya Şampiyonu olan Manny Pacquiao ile görüştüklerini ve anlaştıklarını belirten Mayweather; 'Manny ile yaptığımız toplantı sonrası bu kararı aldığım için mutluyum ve detaylar konusunda da anlaştık' ifadelerini kullandı.

Mayweather, bu maçta kazanacağını iddia ederek; 'Ben gelmiş geçmiş en iyisiyim ve bu maç da benim yeteneklerimi, ne kadar iyi olduğumu göstermek için bir diğer fırsat. Manny, daha önceki 47 kişinin amacını deneyecek ama başaramayacak. O benim 48 numaram olacak' diyerek sözlerini noktaladı.

250 milyon dolarlık ödülün %60'a %40 şeklinde paylaşılacağı müsabaka, boks tarihinin en pahalı maçı olarak tarihe geçecek.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/tarihin-en-pahal...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0