Görüş Bildir
Haberler
Talep Düştü, Otobüs Firmaları Taksitle Bilet Satışına Başladı

Talep Düştü, Otobüs Firmaları Taksitle Bilet Satışına Başladı

Peş peşe gelen akaryakıt zamları şehirler arası taşımacılığı da vurdu. Artan bilet fiyatlarının talebi ciddi oranda düşürdüğünü belirten sektör temsilcileri,  taksitle bilet satışına başladıklarını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, otobüs bilet fiyatlarının artırması sebebiyle karayolu yolcu taşımacılığında talepte “ciddi bir düşüş” olduğunu ve bankalar üzerinden taksitle bilet satışına başlandığını söyledi.

Bloomberg HT’ye konuk olan Yıldırım, karayolu yolcu taşımacılığında maliyet artışlarının tüketiciye nasıl yansıdığını değerlendirdi.

Yıldırım, mevcut seferleri ancak doldurabildiklerini söylediği konuşmasında, büyük bir hareketliliğin olmadığını belirtti.

📹 "400 KM’lik mesafe 350-450 TL"

Yıldırım, Akaryakıt fiyatlarındaki artış bize zamma zorladı. Tek yön bir kişinin bilet ücreti 200 KM’lik mesafelerde 150 TL civarında, 400 KM’lik mesafede ise 350-450 TL. Talepte ciddi düşüş var. Bankalar üzerinden taksitle bilet satışına başlandı.” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
10
8
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Akp-Mhp düzeni ülkedeki hemen hemen her sektörü çökertiyor.Bu günlerin geleceğini yıllardan beri söylüyoruz ama çoğunluk dinlemedi.Şimdi de bunlar iyi günler... Devamını Gör

asker asker

bazılarına müstehak beter olsunlarda , kurunun yanında yaşta yandı be abi

Taksitle alınca para ödenmiyor mu?

Furkan Aras

bu soruya milletimiz hazır değil hanfendi lütfen aydınlatma çabası içine girmeyiniz