Görüş Bildir
Haberler
Taç Çakran Ne Kadar Açık?

Taç Çakran Ne Kadar Açık?

'Taç çakra' olarak bilinen yedinci çakra, bireylerin en temel çakrasıdır. Taç çakra ile evrenin enerjisi ve ilahi kudret ile bağlantı kurulabilir. Fakat taç çakranın kapalı olması bireyin evrenle bağlantısının zayıflamasına sebep olur. 

Peki senin taç çakran ne kadar açık? 

Öğrenmeye var mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, son zamanlarda duygularını anlamlandırabiliyor musun?

2. Cevabın evet ise, aşağıdakilerden hangisi daha baskın?

2. Cevabın evet ise, aşağıdakilerden hangisi daha baskın?

3. Genel olarak baktığımızda, kendini ne kadar depresif bir insan olarak görüyorsun?

4. Sen başkalarından yardım alabilen bir insan mısın?

5. Senin için aşağıdakilerden hangisi daha önemli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların seni nasıl tanımlar?

7. Aşağıdaki renklerden hangisi daha çekici geliyor?

8. Peki uykuyla aran nasıl?

8. Peki uykuyla aran nasıl?

9. Rüyalarını hatırlar mısın?

10. Dürüst cevap ver! Senin kötü özelliğin ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin taç çakran kapalı!

Senin taç çakran kapalı!

Çakralar, genel kanının aksine, sadece açıklıkla değil, aynı zamanda enerjinin dengeli bir şekilde akışıyla da ilintilidir. Bu bağlamda, senin taç çakranın enerjisinin düşük olduğunu ve hatta kapalı olduğunu belirtmek mümkün. Kapalı bir taç çakrayla yaşamak, ruhunda bir ceset taşımak gibi bir hissiyat yaratabilir. Özellikle son dönemlerde yaşama isteğin tükenmiş gibi hissettiğini fark edebilirsin. En sevdiğin aktivitelerden bile eskisi kadar zevk alamıyor olman, bu durumun en belirgin göstergelerinden biri olabilir. Kendini hiçbir ana ait hissetmemen, kalabalık gruplar arasında dahi yalnız hissetmen, bu durumun doğal bir sonucu olabilir.

Yaptığın işlerden keyif alamamak, kendini başarısız hissetmek, belki de duygularını görmezden gelmeye başlamak... Tüm bunlar, sanki kalbinin önüne kara bulutlar çökmüş de senin hislerini görmeni engelliyor gibi bir durum yaratıyor. Bu durumda, elinden geleni yapıp, mantıklı düşünerek hayatındaki sorunları çözmeye çalışıyorsun. Ancak, hayat enerjinin düşük olduğu bu dönemde, bunu başarabildiğini söylemek pek de mümkün görünmüyor.

Bu noktada sana önerimiz, biraz kendine zaman ayırman olacak. Son dönemde yaşadıkların, hislerin seni oldukça yormuş gibi görünüyor. Belki sevdiklerinle birlikte keyifli zaman geçirebileceğin bir ortam yaratmak, bu durumda sana yardımcı olabilir. Kendine vakit ayır, enerjini topla ve hayata yeniden tutunmaya çalış. Unutma, her şey senin elinde!

Senin taç çakran dengede!

Senin taç çakran dengede!

Çakraların dünyası, çoğu kişinin düşündüğünün aksine, sadece çakraların açıklığına odaklanmakla kalmaz. Aslında, enerjinin dengeli bir şekilde akışı da bu mistik dünyanın önemli bir parçasıdır. Sorularımıza verdiğin içten ve samimi cevaplara dayanarak, taç çakranın -yani en üstte yer alan ve ruhani bağlantılarımızı temsil eden çakranın- dengede olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Son dönemde karşılaştığın zorluklar, senin enerjini ve dengeni bozma yerine, seni daha da güçlendirmiş gibi görünüyor. Senin hikayen, 'seni öldürmeyen şey seni güçlendirir' atasözünün canlı bir örneği adeta. Zor zamanlarda bile hislerini bastırmamış, duygularını inkar etmemişsin. Kendi iç sesini dinlemiş, ruhuna yabancılaşmamış, aksine onu kucaklamışsın.

Taç çakrası dengede olan bireyler genellikle evrenle olan ilişkilerinde başarıya ulaşırlar. Evrenle bir bütün olduğunu hisseden ve kendilerine gelen olumlu ya da olumsuz her olayı olduğu gibi kabul eden bu bireyler oldukça güçlüdür. Senin de bu sakin, sağ duyulu ve saf bilinçli topluluğun bir parçası olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ancak, her güzel şeyin bir bedeli olduğu gibi, bu durumun da bazı riskleri var. Bu dengeli ve huzurlu enerjin, bazı kibirli ve negatif insanların dikkatini çekebilir. Bu tür insanlar, enerjini çalmaya veya seni nazarla etkilemeye çalışabilir. Bu yüzden dikkatli olmalı, masumiyetini ve enerjini korumalısın. Kendine ve çakralarına iyi bak!

Senin taç çakran fazla açık!

Senin taç çakran fazla açık!

Çakralar esasen açıklıkla değil, daha çok dengeli bir enerji akışıyla ilgilidir. Bu noktada, senin taç çakranın, enerjini aşırı şekilde kullanarak dengesini kaybettiğini söyleyebiliriz. Bu durum, son dönemlerde kendini yoğun bir şekilde dünyevi duygulara kaptırmana sebep olmuş gibi görünüyor. İş hayatının yoğun temposu, seni adeta bir tutsak gibi sarıp sarmalamış durumda. Kendine, bedenine ve sevdiklerine ayıracak zamanı bir türlü bulamıyorsun. Hayatının merkezine sadece kendi işini koymuş, etrafındaki her şeyi görmezden gelmişsin.

Kolektif bilincin bir parçası olmaktan uzaklaşmış, sevdiklerinle empati kurma yeteneğini adeta yitirmişsin. Bu durum, özellikle yakın çevrendeki dostların dikkatinden kaçmamış. Onlar, senin içine kapanan tavırlarından, kendilerinden uzaklaşmaya başladığından oldukça rahatsızlar. Sürekli olarak bu konudaki şikayetlerini dile getiriyorlar.

Dünyayı sadece materyalist bir bakış açısıyla görmeye başladığın için, duygusal ihtiyaçlarını ihmal etme olasılığın da oldukça yüksek. Bu durum, hayatının dengesini bozmuş olabilir. Bu yüzden, kendine biraz zaman ayırıp, enerjini yeniden dengelemeyi düşünmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
14
8
6
3
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selam Özbakan

nerden biliyorsun arkadaş on soru hemen bildin

Rabia Yonca

Senin taç çakran fazla açık!

Matta

Egil bak masanin altina gosterecem ne kadar acik