Görüş Bildir
Haberler
SwiftKey'den Yeni Uygulama: Clarity

SwiftKey'den Yeni Uygulama: Clarity

İçeriğin Devamı Aşağıda

En popüler üçüncü parti klavye uygulaması geliştiricisi SwiftKey, yeni uygulamasının ilk beta sürümünü yayınladı.

Popüler üçüncü parti klavye uygulaması geliştiricisi SwiftKey, kullanıcılarına en hızlı ve en düzgün kelimeleri yazdırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kullanıcılarına adeta leb yazmadan leblebi kelimesini önermeyi amaçlayan S wiftKey, bu alanda yeni bir uygulamasının çalışmalarına devam ediyor. İlk betası bugün Google Play'de yayınlanan SwiftKey Clarity Keyboard, SwiftKey'in Sera adlı projesinin bir parçası olarak yayınlanmış.

Kullanıcılarına en doğru kelime tahminlerini sunmayı hedefleyen uygulamanın önerileri hızla kullanılabiliyor ya da tam tersi hatalı bulunan öneriler bir tek dokunuşla kullanıcının yazdığı orijinal metne dönüşebiliyor.

Büyük harf yazımı için Shift tuşu ile kaydırma yapılacak uygulama, kaydırma ile yazma özelliğine sahip değil. Yani klasik olarak tek tek tuşlara dokunarak kullanıcının yazı yazması gerekiyor.

İlk olarak Android 4.4 ve üzeri bulunan cihazlar için betası yayınlanan uygulama SwiftKey Flow'a benzer özellikler de sunuyor. Clarity Keyboard Beta'yı buradan indirebilirsiniz.

Beta aşaması tamamlandıktan sonra iOS için de yayınlanacak SwiftKey Clarity Keyboard'un hedeflenen başarıya ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu.

ShiftDelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın