Görüş Bildir
Haberler
Survivor Türkiye Yunanistan'ın Yunan Yarışmacılarını Yakından Tanımaya Ne Dersiniz?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın Yunan Yarışmacılarını Yakından Tanımaya Ne Dersiniz?

theolonius
09.02.2019 - 11:54

İlk haftası geride kalan Survivor Türkiye-Yunanistan'da, Yunan takımını tanıtıyoruz bugün. Bakalım Türk takımı ile şampiyonluk için yarışacak olan Yunan takımında kim kimmiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dimitra Tsaganou

Dimitra Tsaganou

Yarışmada iki adet Dimitra olduğu için normal hayatında arkadaşlarının ona seslendiği gibi ''Demi'' isminin kullanılmasını isteyen yarışmacı bu sezonki ilk elenen kişi oldu. 27 yaşındaki yarışmacı fizik tedavi bölümünden mezun ve futbol maçlarında hakemlik yapıyor.

Afroditi Skafida

Afroditi Skafida

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın iddialı yarışmacılarından biri olan Afroditi,  36 yaşında. Sırıkla atlamada 8 kez Yunanistan rekoru kıran atlet, 2004 ve 2008'de olimpiyatlarda yarışmış. Afroditi şu anda profesyonel olarak antrenörlük yapıyor.

Instagram

Tony Stavratis

Tony Stavratis

Toni Stavratis, 34 yaşında ve Salamina adasından geliyor. Eski bir dövüş sanatları atleti ve şu an Yunanlı VİP kişiliklere can kurtaranlık yapıyor. Şu ana kadar yaptığı en zor iş Somali’de gemilerde donanma denizciliği yapması.

Dimitra Vamvakousi

Dimitra Vamvakousi

Dimitra Vamvakousi, 1995 yılında Yunanistan'da doğmuştur. Eğitimini Uluslararası Spor Akademisi'nde tamamlamıştır. Modellik yapan Dimitra; dalış yapmayı sevmekte ve sırık atlamada mesleki kariyer yapmış bir sporcudur.

Instagram

Spiros Gourdoupis

Spiros Gourdoupis

Survivor Türkiye-Yunanistan'ın en renkli yarışmacılarından biri olan Spiros, Floransa’da eğitim görüp Yapısal Biyoloji biliminde doktora yapmış birisi. Ancak kendisi küçüklüğünden beri tutkunu olduğu rap müzikle, Dr. Pips adıyla tanınıyor ülkesinde. 

Instagram

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dimitris Margaritis

Dimitris Margaritis

Dimitris Margaritis 45 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Evli ve 14 yaşında bir kız çocuğuna sahip. Atina’nın en büyük hapishanesinde bekçi olarak çalışıyor. Kendisi bir dekatlon atleti ve askeri görevini Yunan Özel Kuvvetleri'nde yapmış. Takma adı Rambo.

Ria Kolovou

Ria Kolovou

30 yaşındaki Ria Kolovou, Edessa'da yaşıyor. Ulusal Spor Akademisi mezunu olan Kolovou'nun Mikonos adasında butiği var.

Instagram

İoulieta Kitrinou

İoulieta Kitrinou

İoulieta Kitrinou 26 yaşında ve Sakız Adası'nda yaşıyor. Model, aktris ve 100 metre koşu şampiyonu. Sakız Adası'nda turizmcilik yapıyor. Daha önce Türkiye'de yaşamış ve Türkçe konuşabiliyor. 

Instagram

Panagiotis Konstantinidis

Panagiotis Konstantinidis

Panagiotis Konstantinidis 24 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Atletlere özel beslenme uzmanı olarak çalışıyor. Başlıca uğraştığı spor; dövüş sanatları. Balkan Şampiyonası'nda karatede aldığı bir altın madalya var.

Kyriakos Pelekanos

Kyriakos Pelekanos

Kyriakos Pelekanos 39 yaşında, Kıbrıs’ta yaşıyor ve Kıbrıs Gençler Basketbol Takımı'nın eski oyuncusu. Evli ve 22 aylık bir kız çoçuğu babası. Kıbrıs'ın en ünlü antrenörlerinden biri ve birçok televizyon programına katılmış. Ayrıca bu konuda yayınlar yaptığı bir YouTube kanalı da var.

Instagram

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nikos Kosmas

Nikos Kosmas

Nikos Kosmas, 26 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Spor kariyeri çok küçük yaşta karate ile başlamış, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları da olmak üzere birçok madalyaya sahip. Karate antrenörü ve personal trainer olarak çalışıyor. 

Instagram

Konstantina Mavroudea

Konstantina Mavroudea

Nadia Mavroudea 27 yaşında ve Atina’da yaşıyor. Personal trainer olarak çalışıyor. Küçük yaşlardan itibaren atletizm her zaman onun günlük hayatında var olmuş. Karate ve CrossFit dalında birçok ulusal turnuvada madalyalar almış. Şu an evli ve 3 yaşında bir kız çocuğu var. 

Instagram

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
122
45
26
17
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unlocky

Kesinlikle Türk olduğum için değil objektif bir gözle bakarak şunu söylemeliyim ki; bunlar Türkiye ve Türklere karşı çok agresif sözler söylüyorlar. Özellikl... Devamını Gör

Gamze

o değilde, bunlar bi şarkı gibi bişeyler söylüyolar kazandıktan sonra. herşeyin alt yazısı var bi oranın yok. dün sanki içinde türk gibi bişeyler söylüyolar ... Devamını Gör

Fatih Öztürk

"Konstantina Mavroudea" Nagihan Karadere yunan versiyonu :D

Surdan Burdan

hayirdir aga savasa mi cikiyorlar hepsi atlet