Görüş Bildir
Haberler
Survivor Seda’dan Bir Paylaşım Daha: Sen Takılma Yoluna Bak!

Survivor Seda’dan Bir Paylaşım Daha: Sen Takılma Yoluna Bak!

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Survivor’a veda eden Seda Ocak, sonrasında yaptığı mangal açıklamasıyla Survivor takipçilerini adeta şok etmişti. Survivor Seda, dün de eleme potasına giren Anıl Berk Baki'nin açıklamaları sonrasında paylaşımda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Survivor Seda Ocak

Seda Ocak geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla; 'Semalar kaybetti. Benim takımım kazandı. Şimdi öyle mi böyle mi? Açlık yok Survivor'da erzak var ben biliyorum. Arkada mangallar yanıyor' diyerek dikkat çekmişti.

Survivor Seda Yine Rahat Durmadı!

Seda Ocak Survivor All-Star

Dün akşam yayınlanan Survivor All-Star’da eleme addayı Anıl Berk Baki olmuştu. Seda Ocak, sosyal medya hesabı üzerinden Anıl’ın sözleri sonrası açıklamada bulundu.

“Bu cümleyi Anıl kime niye söylüyor bilmiyorum ama farketmiyor Anılcım. Arka tarafta yüzüme Allah senden razı olsun kimse yapmaz derler, röportajlarda sanki her akşam benim masamda saatlerce oturup muhabbet etmiyormuşuz, dertleşmiyormuşuz, beraber ağlayıp gülmüyormuşuz, saatlerce bağıra bağıra şarkı söylemiyormuşuz gibi konuşurlar. Ben öğrendim ama çıkınca. Sen takılma yola devam.”

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın