Görüş Bildir
Haberler
Survivor Eleme Adayları Kimler? 3. Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor Eleme Adayları Kimler? 3. Eleme Adayı Kim Oldu? Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Tv8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan yarışma programı Survivor'da eleme adayları belli oluyor. Zorlu yarışmaların ardından yarışmacılar arasındaki rekabetin arttığı mücadele sonucu Dominik Cumhuriyeti'nde yapılan ada konseyinde bu haftanın 3. eleme adayı belli oldu. Yeni sistemde iki eleme adayıyla birlikte sürgün adasına gidecek üçüncü kişi belirleniyor. Üçüncü oyunun kazananı gönüllüler oldu ve 3. eleme adayı da belirlenmiş oldu. Peki Survivor eleme adayı kim oldu, sürgün adasına kim gitti? 24 Ocak 2022 Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Rekabetin her geçen gün daha da arttığı Survivor All Star'ın 24 Ocak akşamı ekranlara gelen 8. bölümünde, ünlüler ve gönüllüler takımı 3. dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurda mücadele etti. Ünlüler takımı konseyinde pazartesi gecesi eleme adayları Ayşıl ve Sercan olarak belirlendi. Ünlüler takımında performans birincisi olarak dokunulmazlığı alan isimler Nagihan ve Batuhan oldu.

Elenme Adayları Kimler?

Elenme Adayları Kimler?

Dokunulmazlık  oyunu kaybeden ünlüler takımı gecenin sonunda ada konseyine gitti. Ünlüler takımı ilk olarak adadan gitmesini istedikleri kişi  için oylarını kullandı. Oylamaların tamamlanmasının ardından en çok ismi yazılan yarışmacının Ayşıl oldu. Ünlülerde performans birincileri kadınlarda Nagihan, erkeklerde de Batuhan oldu. Yüzdelik dilimlere bakıldığı zaman Nagihan Batuhan'a göre öncelikli olduğu için 2. eleme adayını belirledi. Nagihan ünlülerde eleme adayı olarak Sercan'ın ismini verdi. Böylece Ayşıl ve Sercan eleme potasına girerek sürgün adasına gitti. Bu hafta yapılan oylamalar ile eleme adayları Mert ve Berna olarak belirlenmişti.

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Dokunulmazlık için kum torbaları ile küp mekanizmalarının yer aldığı parkurda kadın ve erkekler ayrı ayrı karşılaştı. İlk turda 8-5 skorla gönüllüler takımı kazanırken erkeklerde de 8-6 skorla yine gönüllüler öne geçti. Bu sonuçla 3. dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın