Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da İkinci Eleme Adayı Kim, Sürgün Adasına Kim Gitti? 23 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor'da İkinci Eleme Adayı Kim, Sürgün Adasına Kim Gitti? 23 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor'da dün akşam haftanın ikinci eleme adayı belirlendi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmış, ünlüler takımından Mert Öcal sürgün kampına gönderilmişti. Dün akşam ise Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan aynı zamanda bir eleme adayı seçildi ve sürgün kampına gönderildi. Peki Survivor'da sürgün adasına kim gitti? Dün Survivor 2022'de eleme adayı hangi takımdan, kim seçildi? 23 Ocak Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Survivor 2022 yarışmasında dokunulmazlık heyecanı sürüyor. İlk oyunun kaybedeni ünlüler takımı olmuştu. Ünlüler ve gönüllüler takımı, haftanın ikinci dokunulmazlık mücadelesine çıktı. İki taraf da parkurda sürgün adasına aday göndermemek için kıyasıya yarıştı. Peki, 23 Ocak Survivor'da sürgün adasına kim gitti? 23 Ocak Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

23 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

23 Ocak Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

2022 Survivor'ın 23 Ocak'taki ikinci dokunulmazlığı gerçekleşti. Ünlüler ve gönüllüler arasındaki yarışın kazananı ünlüler oldu ve gönüllü takımı arasında bir isim eleme adayı oluyor. Önceki oyunda kaybeden ünlüler olmuştu. Gönüllüler takımında performansa göre Seda ve Berkan dokunulmaz oldu.

Survivor'da İkinci Eleme Adayı Kim Oldu, Sürgün Adasına Kim Gitti?

Survivor 2022'de bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı ve Ünlüler takımından ilk eleme adayı seçildi. Ünlüler takımından sürgün adasına seçilen isim Mert oldu.

Ardından dün akşam ekrana gelen dokunulmazlık oyununu ise Ünlüler kazandı. Gönüllüler takımından ise eleme adayı seçildi. Gönüllüler takımından sürgün adasına seçilen kişi Berna oldu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın