Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2022 Yedekler Belli Oldu! Yedek Listesinde Yer Alan Parviz Abdullayev Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Survivor 2022 Yedekler Belli Oldu! Yedek Listesinde Yer Alan Parviz Abdullayev Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
21.01.2022 - 23:25

Her yıl yeni sezonu merakla beklenen yarışmalar arasında en üst sırada kuşkusuz Survivor yer alıyor. Yeni yıl ile birlikte Survivor 2022 All Star yeni bölüm fragmanın yayımlanmasının ardından yedek yarışmacıların isimleri de belli oldu. 4 kişinin yer aldığı listede Parviz Abdullayev'de yer alıyor. Peki Survivor yedek kadroda yer alan Parviz Abdullayev kimdir? Parviz Abdullayev kaç yaşında ve nereli? İşte Parviz Abdullayev'in hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor yarışmasında yeni bölüm fragmanı ile birlikte belli olan yedek yarışmacılardan sonra 4 isim açıklandı. Aralarında Parviz Abdullayev'de olan listede yarışmacının hayatı hakkında araştırmalar tüm hızıyla başladı. Peki Survivor Parviz Abdullayev kimdir?

Parviz Abdullayev Kimdir? Parviz Abdullayev Kaç Yaşında ve Nereli?

Parviz Abdullayev Kimdir? Parviz Abdullayev Kaç Yaşında ve Nereli?

Parviz Abdullayev, 5 Ocak 1986 yılında Azerbaycan'da doğdu. Şimdiye kadar profesyonel olarak 55 dövüşe katılan Parviz'in bu dövüşlerden 49 galibiyeti, 26 nakavtı ve 6 yenilgisi bulunuyor. 2010 yılında Azerbaycan'da yılın ilk 10 sporcusundan biri ilan edilen Parviz Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından spordaki başarısından dolayı yeni bir daire ile ödüllendirildi.

2011 itibariyle 'Cobra Kickboks Kulübü'ne' liderlik eden Parviz Abdullayev, 2013 yılından bu yana Olağanüstü Haller Bakanlığı Spor Sağlıklı Merkezi'ne katkıda bulunmaktadır. Aynı zamanda Gabala Spor Kulübü'nü de temsil eden sporcu, evli ve 2 çocuk babası olmakla birlikte, genç olmasına rağmen oğlu Yusif'i de boksta eğitmektedir.

Survivor All Star’a yedeklerden katılan Parviz Abdullayev, Instagram’da “cobraperviz” kullanıcı adıyla yer alıyor. Şu an 408 bin takipçisi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın