Görüş Bildir
Haberler
Survivor 2018'e Katılsa Keyfimize Keyif Katacak 17 Kişi

etiket Survivor 2018'e Katılsa Keyfimize Keyif Katacak 17 Kişi

18.08.2017 - 13:28

'İzlemiyorum' diyenlerin bile aslında izlediği, televizyonlarımızda isteyerek ya da izleyecek başka bir şey bulamadığımızdan açtığımız, en sevdiğimiz yarışmalardan biri olan Survivor'ın yeni sezonu giderek yaklaşıyor. Bizler de ekranlarda görmekten keyif alacağınızı düşündüğümüz yarışmacıları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Murat Boz

1. Murat Boz

Acun Medya'nın resmi jürisi ve Acun Ilıcalı'nın pek yakın arkadaşlarından Murat Boz'u elbette ki gözlerimiz Survivor'da da arar oldu.

2. Burcu Esmersoy

2. Burcu Esmersoy

Acun Ilıcalı'dan daha popüler olan bir tanecik sevgilisi Şeyma Subaşı'nın bir tanecik kankası Burcu Esmersoy, zaten Acun Medya'da yer alıyor. Survivor'da neden yer almasın ki?

3. İbrahim-Eser-Oğuzhan

3. İbrahim-Eser-Oğuzhan

'3 Adam' programının yayından kaldırılmasıyla birlikte kendilerini son derece özler olduk. Survivor'a da renk katmasını istediğimiz 3 Adam, tabii ki tek kişi olarak sayılmalı.

4. Arda Turan

4. Arda Turan

Eminiz ki O Ses Türkiye'ye katılmasından daha başarılı olur. Sporcu kontenjanından görmek istediğimiz isimlerden biri elbette ki gündemden asla düşmeyen Arda Turan.

5. Aslı Çakır Alptekin-Gamze Bulut

5. Aslı Çakır Alptekin-Gamze Bulut

Survivor 2017'deyken doping yaptığı ortaya çıkan Adem Kılıçcı bir yana dursun, doping yapan sporcu kontenjanımız dolmadıysa atlet kızlarımızdan birini de aramızda görmek isteriz elbette.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Nusret Gökçe

6. Nusret Gökçe

Sevgili Acun Bey aslında Nusret'in yarışmaya katılmasının sinyallerini yakmıştı. Yakmadıysa da biz öyle anladık. Yoksa Nusret niye adaya gidip yarışmacıların ödül oyunlarında karşımıza çıksın?

7. Adriana Lima

7. Adriana Lima

Güzeller güzeli 'yengemiz' Adriana Lima'ya ülkemizi sevdiren en önemli etkenin Acun Ilıcalı olduğunu düşünüyoruz. Bu durumda hatır için Survivor 2018'de de yer alacağına inancımız tam.

8. İsmail YK

8. İsmail YK

Çılgın Sedat ve Tarık Mengüç'den sonra çıtayı biraz daha yükseltmek isteyeceğini düşündüğümüz Acun Ilıcalı için, bir dönemin efsane şarkıcısı İsmail YK'yı öneriyoruz. Hadi bu seferlik bizim de bir katkımız olsun. 😇

9. Yıldız Tilbe

9. Yıldız Tilbe

İşte bizi en çok heyecanlandıracak isim! Zaten büyük bir Survivor takipçisi olan Yıldız Tilbe, umarız ki bu yarışmaya katılır. Milyonlar tek yürek, Yıldız Tilbe izleyecek!

10. Kerimcan Durmaz

10. Kerimcan Durmaz

İşte Benim Stilim yarışmasında jüri olarak gördüğümüz Kerimcan Durmaz'ı bir de yarışmacı olarak görmek isteriz. İster miyiz? İsteyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hadise

11. Hadise

Şampiyona şeker geliyooo! O Ses Türkiye'de seneleeer sonra şampiyon olan Hadise, artık hedef yükseltip Survivor'da birinciliğe oynamalı diye düşünüyoruz. 6 sene sonra neden olmasın?

12. Marsel İlhan

12. Marsel İlhan

Sosyal medyada oldukça gündemimizi meşgul eden Marsel İlhan, geçtiğimiz günlerde şeytanın bacağını kırarak Belarus'da şampiyon oldu. 🇹🇷 Survivor'da ilk hafta elenmezse şampiyon olacağına inancımız tam.

13. İvana Sert

13. İvana Sert

Bir dönem 'ikoncan', bir dönem 'stilist' olan İvana Sert, şu sıralar ekranlarda görünmüyor. Bu dönem de kendisini yarışmacı olarak görmek istiyoruz, iyi bir yarışmacı olacağından eminiz. Bakalım 'bizımla' mı olacak!

14. Fatih Terim

14. Fatih Terim

Milli takım antrenörlüğünden ayrıldıktan sonra hareketli hayatının durulmasını istemeyeceğimiz için, en azından bir süreliğine Survivor'da devam edebileceğini düşündük. Kendisine önerebileceğimiz bir şey yok tabii ki, çünkü onun için taktik maktik yok! Bam! Bam! Bam!

15. Bahar Candan

15. Bahar Candan

Murat Boz'la aynı yarışmada kendisini barındırırlar mı, yoksa elerler mi bilemiyoruz ama, ablasının yolunu takip ettiğine göre onun da Survivor'da olması gerek pek tabii ki. Popülerliğini daha fazla kaybetmeyi göze alamaz, abileriyle adada dondurma yer artık. 🍦

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Oğulcan Engin

16. Oğulcan Engin

2017'de gönüllerimize taht kuran Survivor'ın kızılı Furkan Kızılay'ın kızıl kontenjanı için önerimiz Oğulcan Engin. Zaten Dominik'e kadar gidip ekipte yerini alıyor. Yarışmacı olmaması için hiçbir sebep göremedik.

17. İrem Derici

17. İrem Derici

O Ses Türkiye'den sonra yıldızı parlayan İrem Derici, Survivor'a katılırsa belki de dünya yıldızı olur. Tabii bunu ancak katılırsa bilebiliriz, ama şu sıralar aşırı zayıfladığı için Survivor'da yok olabilir diye korkmuyor değiliz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
693
467
212
162
156
155
106
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?