Görüş Bildir
Haberler
Suriye'de Kızılay Aracına Saldırı: 1 Şehit, 1 Yaralı

Suriye'de Kızılay Aracına Saldırı: 1 Şehit, 1 Yaralı

Suriye’nin kuzeyinde seyir halindeki bir Türk Kızılay aracına maskeli kişilerce silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi. Saldırı sonucu bir Kızılay personeli şehit oldu, bir personel de yaralandı. Bir kişi de saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Türk Kızılay'dan yapılan açıklamaya göre, üzerinde ve tavanında belirgin bir şekilde Kızılay amblemi bulunan seyir halindeki Türk Kızılay aracına, Çobanbey- El-Bab arasında, plakasız iki araç içerisinden yüzleri maskeli ve kamuflaj kıyafetli kişiler tarafından çapraz ateş açıldı.

Yaralı personel Türkiye'ye sevk edilecek

Yaralı personel Türkiye'ye sevk edilecek

Saldırı sonucu araçta bulunan Kızılay El-Bab Sevgi mağazasında çalışan bir Türk Kızılay personeli şehit oldu, bir personel de yaralandı. Bir kişi de saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Çobanbey'de tedavi altına alınan yaralı personelin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve ilk tedavisinin ardından Türkiye'ye sevk edileceği belirtildi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın olayla ilgili paylaşımları 👇

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın olayla ilgili paylaşımları 👇
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bir insan bu kahpeliği neden yapar, tek bir sebebi var Türkiye Düşmanlığı. Adamların orada yardım etmekten başka bulundukları bir sebep yok ne diye kurşun a... Devamını Gör

Deniz Kuzey

Alçak herifler. Bu savaş suçudur.

Metin Uzun

Teror saldirisida olabilir suriye topraklarinda bulunan ve olayi teror eylemiymis gibi gostermeye calisan yabanci devlet istihbarat kaynakli saldirida . Fail... Devamını Gör