Görüş Bildir
Haberler
Süreyya Yalçın Kimdir, Kaç Yaşında? Süreyya Yalçın Hakkında Merak Edilenler

Süreyya Yalçın Kimdir, Kaç Yaşında? Süreyya Yalçın Hakkında Merak Edilenler

Vatandaşlar, Süreyya Yalçın kim olduğunu merak ediyor. Arama motorlarında araştırmalarını sürdüren vatandaşlar tarafından  Süreyya Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli? sorularına yanıt aranıyor.  Sosyetenin öne çıkan isimlerinden olan Süreyya Yalçın'ın  hayatına ilişkin merak edilen sorular ve yanıtları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süreyya Yalçın Kimdir?

Süreyya Yalçın Kimdir?

Süreyya Yalçın, 1984 yılında dünyaya geldi. 2008 yılında hayata gözlerini yuman Faruk Yalçın’ın kızı olan Süreyya Yalçın, aynı zamanda FenerbahçeSpor Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım’ın da kuzenidir. Aslen Diyarbakır Ergani’li olan merak edilen isim, servetiyle Forbes listesine de girmeyi başarmıştır. 2005 yılında Kerem Dürüst, 2008 yılında Önder Bekensir ile evlilik yaşamıştır. Süreyya Yalçın 2016'dan bu yana Amerika-Miami'de yaşamaktadır.

Süreyya Yalçın'ın Babası Faruk Yalçın Kimdir?

Süreyya Yalçın'ın Babası Faruk Yalçın Kimdir?

Ünlü iş insanı Faruk Yalçın ve kızı Süreyya Yalçın'ın hayatı merak ediliyor.  Dünyanın en zengin insanları arasında yer alan Faruk Yalçın, 23 Nisan 1923’te tamda Cumhuriyetin ilan edildiği yıl Diyarbakır Ergani'de doğdu. 30 yılı aşkın bir süre Türkiye'de ve dünyanın birçok ülkesinde büyük inşaat projelerine imza atarak, Forbes dergisinin 2005 yılında yayınladığı “en zenginler” listesinde beş milyar doları aşan servetiyle 21. sırada, dünyanın da 721. zengini arasında yer aldı.

Süreyya Yalçın'ın Eşi Kimdir?

Süreyya Yalçın'ın Eşi Kimdir?

Süreyya Yalçın,  2016 yılında Antakyalı işadamı Ozan Baran ile evlenmiştir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın