Görüş Bildir
Haberler
Şüpheli Şahsa Müdahale Eden Üç Bekçi de Yaralandı: Havaya Ateş Açan Bekçi Arkadaşını Vurdu

etiket Şüpheli Şahsa Müdahale Eden Üç Bekçi de Yaralandı: Havaya Ateş Açan Bekçi Arkadaşını Vurdu

Batuhan
03.02.2020 - 09:31

Malatya'da şüpheli bir şahsa müdahalede bulunan 3 mahalle bekçisinden 1'i silahla vurulurken, 2 bekçi de bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İHA'da yer alan habere göre olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cevatpaşa Mahallesi, Polis Akademisi Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi önünde meydana geldi.

3 bekçi alkollü olduğu iddia edilen şahısla iletişim kurmaya çalıştı

3 bekçi alkollü olduğu iddia edilen şahısla iletişim kurmaya çalıştı

Edinilen bilgilere göre; Haber Merkezi'nin Polis Akademisi - Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi mevkiinde şüpheli bir şahıs anonsunu değerlendirmek üzere Özsan Sanayi Sitesi'nde görevli 3 mahalle bekçisi olay yerine intikal ederek, alkollü olduğu iddia edilen şüpheli şahıs Suat U. ile iletişim kurmaya çalıştı.

2 bekçi bıçakla yaralandı

2 bekçi bıçakla yaralandı

Bu esnada şüpheli şahıs Suat U. üzerinde bulunan bıçakla mahalle bekçilerine mukavemet gösterdi. Bekçiler ile şüpheli şahıs arasında yaşanan arbedede, bekçilerden birinin havaya ateş açması sonucunda seken kurşunlardan biri bekçi Sedat K.'nın başını sıyırırken, diğer 2 bekçi Gökhan P. ile Yusuf S. aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı.

Bekçiler hastaneye kaldırıldı

Bekçiler hastaneye kaldırıldı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, aldığı 5 bıçak darbesi sonucunda ağır yaralanan mahalle bekçilerinden Yunus S. Turgut Özal Tıp Fakültesine, diğer yaralı 2 bekçi Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Arbede sırasında yaralanan şüpheli şahıs Suat U.'nun da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı olayda, polis ekipleri bölgede çok sayıda boş kovanın yanı sıra 1 adet bıçak buldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

Vay be, vaka olunca polis bile ateş edemiyor korkudan, sen, dün yetkilenen bekçi, alıyorsun silahı, sıkıyorsun havaya(!) ve vura vura arkadaşını mı vuruyorsu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sabah bekçiler ile hakkında başka bir haber vardı.Oraya yazmak istediklerim ama sustuklarımı şimdi yazıyorum. '' Ekonomik sıkıntılardan dolayı yıllarca bun... Devamını Gör

soztekin

On numara yorum.

Sıradan Biri

Tam yetki verilen bekçileriniz. Daha alkollü adamı durduramadan birbirlerini vuruyorlar.