Görüş Bildir
Haberler
Süper Lig'in Hırçınları

Süper Lig'in Hırçınları

Batuhan
12.11.2015 - 11:09

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada en hırçın isimler belli oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan 11 haftasında ikişer kırmızı kart gören Medicana Sivassporlu John Boye, Bursasporlu Josue Pesqueira ve Mersin İdmanyurdu'ndan Gökçek Vederson, ligin en hırçın isimleri oldu.

Medicana Sivassporlu Boye, bu sezon forma şansı bulduğu 7 maçta 2 kez kırmızı kart gördü. Boye, ligin 9. haftasında kırmızı-beyazlı ekibin Trabzonspor'a 2-0 mağlup olduğu ve 11. haftada Gaziantepspor'u 3-0 yendiği karşılaşmalarda takımını yalnız bıraktı. Boye, bu sezon ligde kırmızı-beyazlı formayı terlettiği 2 karşılaşmada da sarı kartla cezalandırıldı.

Bursaspor'un Portekizli orta saha oyuncusu Josue ise bu sezon 9 maçta forma giydi. Josue, Bursaspor'un Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşma ile Medipol Başakşehir'e 2-1 yenildiği maçta takımını yalnız bıraktı. Josue, bu sezon 3 kez de sarı kart gördü. 

Mersin İdmanyurdu'nun sol beki Gökçek Vederson da bu sezon takımıyla 9 müsabakaya çıktı. Mersin ekibinin Medipol Başakşehir ve Galatasaray ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmalarda kırmızı kart gören Vederson, 2 kez de sarı kartla maçı tamamladı.

Ligde 4 takımda futbolcular kırmızı kart görmedi

Ligde 4 takımda futbolcular kırmızı kart görmedi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'de geride kalan haftalarda Mersin İdmanyurdu 5, Medicana Sivasspor 4 kez kırmızı kartla cezalandırıldı. Bu takımları üçer kırmızı kartla Galatasaray, Bursaspor, Gaziantepspor, Osmanlıspor ve Çaykur Rizespor takip etti.

Fenerbahçe, Medipol BaşakşehirGençlerbirliği ve Antalyaspor takımlarının futbolcuları ligde geride kalan haftalarda kırmızı kart görmedi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0