MART
article/comments
article/share
Haberler
Sünnet Düğünündeki 'Dans' Olay Olmuştu: Aile Fertleri ve 3 Dansöz Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Sünnet Düğünündeki 'Dans' Olay Olmuştu: Aile Fertleri ve 3 Dansöz Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Sosyal medyada geçen hafta ortaya çıkan ve tepki çeken sünnet düğününe ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme daha yaşandı. Dansöz G.K. ve diğer iki dansöz serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Sosyal medyada bir sünnet düğününde çocuğun önünde dansöz oynatılmasıyla ilgili görüntülerin paylaşılması üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Aile fertleri serbest bırakıldı

Aile fertleri serbest bırakıldı

Yapılan araştırma sonucu sünnet düğünü yapılan 7 yaşındaki çocuğun babası F.K., annesi T.K, amcası H.K. ve 3 dansöz gözaltına alındı. Aile fertleri, dün sevk edildikleri adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Karakola imza verecekler

Karakola imza verecekler

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından, bugün de 3 dansöz adliyeye sevk edildi. Dansçılar, yurt dışına çıkış yasağı getirilerek, serbest bırakıldı. Ayrıca G.K ve arkadaşları belli günlerde karakola giderek imza verecek.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video

Neler yaşanmıştı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
62
24
17
7
7
4
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın