Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Gündem Olmuştu: Sünnet Düğünündeki Tartışma Yaratan Dans Hakkında Suç Duyurusu

etiket Sosyal Medyada Gündem Olmuştu: Sünnet Düğünündeki Tartışma Yaratan Dans Hakkında Suç Duyurusu

Sosyal medyada dün tartışma konusu olan bir kadının sünnet düğünündeki dansıyla ilgili suç duyurusunda bulunuldu. Savcılığa yapılan başvuruda şüpheliler hakkında soruşturma yürütülmesi talep edildi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün sosyal medyada çok tartışılan bir görüntü yer aldı. Hürriyet'ten Dinçer Gökçe'nin aktardığı bilgiye göre,bir köyde, yapılan sünnet düğünündeki görüntülere ilişkin Av. Osman Taşdemir ve Adem Barlas, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılık suç duyurusunda özetle şöyle denildi:

'Bir köy meydanında yapılan bir sünnet düğününden görüntüler paylaşılmıştır. Söz konusu video görüntüleri izlendiğinde, birden fazla suçun işlendiği ve çocukların cinsel yönden istismar edildiği tarafımızca tespit edilmiştir. Video görüntülerinde sünnet edilen çocuk dışında birden fazla çocuğun ortamda bulunduğu görülmektedir. Sünnet düğünü olarak adlandırılamayacak derecede cinsellik barındıran ve sünnet edilen çocuğun istismar edildiği açık olan şüpheliler hakkında kamu davası açılmasını talep etmekteyiz.

"Çocuk ebeveynlerden alınıp koruma altına alınsın"

"Çocuk ebeveynlerden alınıp koruma altına alınsın"

Ayrıca ortamda bulunan diğer çocuklar yönünden de cinsel istismar, teşhircilik ve cinsel taciz eylemlerinin olduğu da görülecektir. Çocukların yaşadıkları şok görüntülerden de anlaşılacaktır. Söz konusu töreni tertip eden ve cinsel yönden çocuğun istismar edilmesine sebebiyet veren ebeveynlerden çocuğun alınarak, çocukların korunması hakkında kanun kapsamında koruma altına alınmasını talep etmekteyiz.

Düğünün yapıldığı ortamda cinsel davranışlar olduğu açık olan eylemlerle, çocukların bulunduğu bir ortam olması hasebiyle teşhircilik suçunun da soruşturma konusu yapılması gerekmekte. Birden fazla suç barındırdığı açık olan görüntülere, çocuğun yüksek yararının gözetilerek erişimin engellenmesini ve videoyu paylaşan hesabın sahibi hakkında da işlem başlatılmasını talep ederiz.'

Şüpheliler hakkında dava açılsın talebi

Şüpheliler hakkında dava açılsın talebi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Savcılık suç duyurusunda, videonun çekildiği yerin tespit edilerek, dosyanın ilgili savcılığa gönderilmesi talep edildi. Suç duyurusunda, mağdur çocukların koruma altına alınması, şüpheliler hakkında ise kamu davası açılması talep edildi.

Şikayet dilekçesi:

Şikayet dilekçesi:

Şikayete konu olan dans 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1041
149
125
76
22
17
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sema candelen

Çok isabetli bir karar. Çocuk o ana babanın yanında potansiyel tecavüzcü sapık bir ayı olacak ne olacak?! O baba adi altındaki pezevengin bence direkt hapish... Devamını Gör

Tıntın

Sünnet düğünü yapmak da aşırı ama epey bir aşırı saçma bir iş.

Tıntın

Neymiş sünnet olunca gerçek erkek oluyormuş, önceden kadındı sanki!

hamsi-bogart

BEN OLAYI REKLAM YAPMAYA ÇALIŞAN AVUKATLAR OLARAK GÖRÜYORUM,7 YAŞINDA KIZLA EVLENİLEBİLİR DİYEN,CİN ÇIKARIYORMUŞ AYAĞINA KADINA CİNSEL TACİZDE BULUNAN ÜFÜRÜK... Devamını Gör