Görüş Bildir
Haberler
Squid Game 2. Sezon Olacak Mı? Netflix Squid Game Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu?

Squid Game 2. Sezon Olacak Mı? Netflix Squid Game Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu?

Güney Kore yapımı Netflix dizisi Squit Game, kısa sürede büyük bir fenomen haline geldi. Türkiye’de de oldukça popüler olan Squid Game, hem oyunculukları hem de ilginç konusu ile dikkatleri üzerine topladı. İlk başta tek sezonluk mini dizi olarak planlanan Squid Game’in yakaladığı başarı sonrası ikinci sezon olup olmayacağı araştırılıyor. Squid Game 2. sezon olacak mı, ne zaman başlayacak? Netflix Squid Game ikinci sezona onay verdi mi? İşte fenomen dizi Squid Game 2. sezon hakkında detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Netflix platformunda yayınlanan ve popülerliği her geçen gün hızla artan Güney Kore yapımı Squid Game dizisinde borca batmış çaresiz kişiler, gizemli bir örgütün hazırladığı platformlardaki çocuk oyunlarını oynayarak yüksek miktarlarda para kazanmak için birbirleriyle mücadele ediyor. Oyunların sonunda kaybedenler öldürülüyor. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen Squid Game 2. sezon hakkında da araştırmalar sürüyor.

SQUİD GAME 2. SEZON OLACAK MI?

Tek başına bir diziyi yazmak yönetmek ve yapımcılığını üstlenmenin büyük bir iş olduğunu vurgulayan Squid Game’in yaratıcı Dong-hyuk 'Aynı şeyi ikinci sezon için yapmayı düşündüğümde şahsen biraz endişeleniyorum. Şu an için kesinleşmiş bir şey yok ancak o kadar çok hevesli insan var ki ciddi ciddi düşünüyorum' diyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
19
13
10
10
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın