Görüş Bildir
Haberler
Sporting Lizbon'dan Fenerbahçe'yi Şaşırtan Alves Teklifi

Sporting Lizbon'dan Fenerbahçe'yi Şaşırtan Alves Teklifi

Caner
16.11.2014 - 13:03
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray derbisindeki gördüğü kırmızı kart sonrası Fenerbahçe'de istenmeyen adam ilan edilen Bruno Alves'in gönderilmesiyle ilgili süreçte şok gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulübün 5.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edip, yıllık 2.5 milyon euro ödediği Portekizli stoperin yıllık maliyeti tüm taliplerinin gözünü korkutuyor.

Alves'e ülkesinden Sporting Lizbon, Benfica ve Porto talip oldu.

Silva'nın istemesi de yetmiyor

Sporting Teknik Direktörü Marco Silva, Alves'i alabileceklerini açıkladı. Fenerbahçe'de yıllık garanti 2.5 milyonun euroluk ücreti bu transferin önündeki en büyük engel. Alves'in Sporting'e transfer olabilmesi için geriye 2 yol kalıyor. İlki Alves'in ücretinde 1 milyon euroluk indirime gitmesi. Bu durumda sarı-lacivertliler ile 1 yıl da sözleşmesi bulunan Alves yaklaşık 1.5 milyon euro zarar ediyor.

Tapusuna 5.5 milyon euro verilmez

Alves ise zararı göze almıyor. Geriye tek çıkar yol kalıyor. Aradaki 1 milyon euroluk farkı Fenerbahçe yönetiminin ödemeye devam etmesi. Alves'in ücret sorunu çözülse de geriye bonservis problemi kalıyor. Sporting'in Bruno Alves'e kaynak oluşturabilmesi için Heldon, Mauricio ve Capel'i satması ya da Fenerbahçe'nin 5.5 milyon euroluk bonservisinde indirime gitmesi gerekiyor. Fenerbahçe her iki durumda da zarar ediyor.

Akşam

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/sporting-l...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0