Görüş Bildir
Haberler
Sözelci Bir Kadınla Evlenen Erkeklerin Ne Denli Şanslı Olduğunun 15 Kanıtı

etiket Sözelci Bir Kadınla Evlenen Erkeklerin Ne Denli Şanslı Olduğunun 15 Kanıtı

Sosyal Bilimlerin herhangi bir bölümünden mezun incelikli, eğlenceli, hayat dolu, sanatçı ruhlu bir insanla bir ömür geçirmenin ayrıcalığı diye bir şey var kabul edelim ki.

Böyle biriyle karşılaşmış, hayatını birleştirmiş bir insanın ne denli şanslı olduğuna biraz yakından bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sosyal bilimler mezunu ve bu alanda çalışan bir kadınla olmak hayatın en eğlenceli yüzüyle haşır neşir olmanız demektir.

Hep kıpır kıpır, hayatı gerekmedikçe ciddiye almayan insanlardır sözelciler. Hayat enerjisiyle doludurlar adeta. Böyle bir eşle ömür geçirmek de hayatınızı renklendirir, sinirden stresten bir nebze de olsun uzak tutar sizi ve ilişkinizi.

2. Kimi zaman devre dışı bıraktıkları mantığın yerine gelişmiş duyguları ve kuvvetli empati güçlerini koyarlar ve tıpkı bir süperkahraman gibi her daim arkanızı kollarlar.

Ne hissettiğinizi, kırıldığınız, incindiğiniz, sevindiğizi, üzüldüğünüzü anlar; sizi sarıp sarmalar.

3. Çünkü sevgiyi edebiyattan öğrenmiştir o ve size bir hayat eşi olmaktan da öte aynı zamanda ömürlük dostlarınız olurlar.

3. Çünkü sevgiyi edebiyattan öğrenmiştir o ve size bir hayat eşi olmaktan da öte aynı zamanda ömürlük dostlarınız olurlar.

Bir ilişkinin en önemli aşamasıdır bu. Özellikle de evlilikte dostluk pek çok şeyin kurtarıcısıdır. Çünkü hayat arkadaşınızla her şeyi paylaşabilmek hafifletici bir etkiye sahiptir. Hem de bu, her geçen gün sizi birbirinize daha da yakınlaştıracağı için aranızdaki o kopmayacak sağlam bağ daha da güçlenecektir.

4. Kendilerine göre bir eğlence anlayışları vardır, her daim enerjiktirler ve sizi de kendilerine uydurmasını çok iyi bilirler.

Hayattan eğlenceyi alırsan geriye ne kalır kiii?!?!?!

5. Sanata ilgileri sebebiyle hayal güçleri gelişkindir ve orijinal fikirlidirler. Bu da sizi her an şaşırtacak sürprizlerle çıkagelmesi demektir.

Mekanik bir zekâyla değil duygusal zekâlarıyla hareket ettikleri için karşısındaki insanı mutlu edecek her şey yapabilirler her an.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sözcüklere olan bağlılıklarıyla da dertlerini anlatırken sizi incitmeden kendilerini anlatabilmenin en kibar ve zarif yolunu her daim bulurlar.

Tartışmalarınızın belki de asla kavgaya dönüşmeyecek olmasının en önemli etkenidir bu özellikleri. Sizi sizden daha iyi tanımaları bu tartışmaların tadıyla tuzuyla yaşanmasına olanak sağlar. Her tartışmayla kendinize yeni şeyler katarsınız.

7. Kimi zaman detaya inmeden doğrudan büyük resmi görebildikleri için sanılanın aksine pratik zekalıdırlar. En olumsuz durumları bile lehine/lehinize çevirmekte üstlerine yoktur.

7. Kimi zaman detaya inmeden doğrudan büyük resmi görebildikleri için sanılanın aksine pratik zekalıdırlar. En olumsuz durumları bile lehine/lehinize çevirmekte üstlerine yoktur.

Bir sorunun sebebini bulup çözümü ondan sonra aramaktır bunun altın kuralı!

8. Ailenin birleştirici gücüdürler de aynı zamanda. İnsan psikolojisinden iyi anladıkları için herkesi ortak noktada buluşturabilme gibi bir becerileri vardır.

Sosyal analiz yapabilme becerileri sizi de analiz etmesi demektir, bu da türlü türlü avantajdır. Ailedeki her bireyin keyfine, zevkine yönelik onları mutlu edebilecek çözümleri de her daim ceplerinde hazır ve nazırdır.

9. Monoton bir hayata tahammül edemedikleri için her hafta sonunuz farklı etkinliklerle sonlanabilir böylece evliliğinizde hareket asla kaybolmaz.

Ne bileyim sinemadır, tiyatrodur, konserdir, operadır, spor müsabakalarıdır; o eşlerin zevklerine göre çeşitlilik gösterir.

10. Duygularıyla hareket ettikleri için geliştirdikleri özverili yapıları gereği ailesine daha fazla zaman ayırabilmek adına uzuuun çalışma saatleri olan işlerden uzak durmaya çalışırlar.

Uzun ömürlü bir evliliğin de en önemli kurallarından biridir aslında, eşlerin birbirlerine daha sık zaman ayırabilmesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Genellikle alanları gereği iletişim becerileri de kuvvetli ve etkili olduğu için sosyal ve renkli bir hayatları vardır.

Eğlenmeyi de sevdiklerine göre o partiler, o misafir ağırlamalar adeta bir şölene, sanat eserine dönüşür. Ayrıca iletişim becerileriyle de hem arkadaşlarınızla hem ailenizle etkili ve verimli bir iletişim kurmayı başarırlar. Kendileri çokça sevdirirler. ^__^

12. Zevk sahibidirler, evinizin dekorasyonunu ve hatta kendi gardırobunuzu bile tamamen onun zevkine bırakabilecek kadar güvenirsiniz.

12. Zevk sahibidirler, evinizin dekorasyonunu ve hatta kendi gardırobunuzu bile tamamen onun zevkine bırakabilecek kadar güvenirsiniz.

Çünkü sanata olan ilgileri zamanla onları birer amatör sanatçılara dönüştürür. Romantik dokunuşlarla her şeyi güzelleştirecek zarif bir zevk sahibi olurlar, doğuştan gelmemişse bile...

13. Okumaya ve hayatlarına her zaman yenilikler kazandırmaya meyillidirler. Değişikliklerin ve yeniliklerin bir ilişkiyi diri tutan en önemli faktör olduğunu çok iyi bilirler.

13. Okumaya ve hayatlarına her zaman yenilikler kazandırmaya meyillidirler. Değişikliklerin ve yeniliklerin bir ilişkiyi diri tutan en önemli faktör olduğunu çok iyi bilirler.

Evde çeşitli etkinliklerle belki okumayı sevmeyen size bile bu alışkanlığı kazandırabilirler.

14. Aşk dolu romantik bir ilişkinin enerjisi yüz kilometre öteden sezilir. Bu yüzden de girdiğiniz ortamı anında parlatır, bütün gözleri üzerinize çekersiniz.

Ortamların en gözde çifti olarak düşman çatlatırsınız. Aman nazarlar değmesin!

15. Tüm o romantik ve duygusal içgüdüyle hiçbir özel günü, kutlamaları kaçırmayacağı için size kendinizi her daim özel ve değerli hissettirir.

Unutuyor olabilir ama emin olun unutmamak için çaba harcıyordur. Bakın bakalım kesin ajandası vardır bir yerlerde! ;)

Sanata, edebiyata, insan psikolojisine düşkün bir insanın enerjisinden, romantizminden diliyoruz herkese... <3

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
276
158
105
45
43
23
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Büşra Mescioğlu

Lisede sayısalcıydım ve şu an dilciyim, gerçekten çok eğlenceli bir kişiliğe sahiptim asıl sözelciler ölü gibiydi. Ne alaka? Şimdi bu mu kaldı kalıplaştırılm... Devamını Gör

Adem GÖNLÜZENGİN

hayatta yapabileceğiniz en büyük hatalardan birisidir. Tarih okuyan sevgiliye kredi kartı verilir. Ay sonu ekstere gelir. 300 TL lik fazladan bir harcama, ko... Devamını Gör

Domalt Trump

Cebin gönlün kadar zengin değil demek ki karşim. Bu gecenin son sigarası senin için.

İris

Annem edebiyat öğretmeni olmasa inanacağım. Bunlar hep editörün sözelci olup kendini tatmin etme çabaları gibi geldi xd.

Melodi Çetin

Genelleme yapıyor bence, böyle kadınlar var hepsi olmasa da.