Görüş Bildir
Haberler
Soylu: 'LGBTİ'yi Aile Yapımızı Bozmasın, Çocuklarımızı Ahlaksızlığa Sevk Etmesin Diye Engelledik'

Soylu: 'LGBTİ'yi Aile Yapımızı Bozmasın, Çocuklarımızı Ahlaksızlığa Sevk Etmesin Diye Engelledik'

Batuhan
22.10.2021 - 12:16 Son Güncelleme: 22.10.2021 - 14:19

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, günde 2 bin kişinin geldiğini belirterek Türkiye’nin çok ciddi bir göç tehdidiyle karşı karşıya olduğunu belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin ciddi bir göç tehdidiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.

Hak-İş Konfederasyonu 46. Kuruluş Yıl Dönümü ve Başkanlar Kurulu Toplantısı’nda konuşan Soylu, şöyle dedi:

“3,5 milyon Afganlı var İran'da. 2 milyonu hareket etmeye hazır, günlük 2 bin kişinin geldiğini düşünürsek çok ciddi bir göç tehdidi ile karşı karşıyayız.”

Büyükelçilere tepki

Büyükelçilere tepki

10 büyükelçinin Osman Kavala hakkındaki 'serbest bırakılsın' çağrısına yönelik de konuşan Soylu, “10 tane büyükelçi hukuka müdahale eden bir açıklama yapıyor. Ne pervasız, ne edepsiz bir açıklama. Yarın bizden Apo'yu da çıkarmamızı isteyebilirler. Selahattin Demirtaş'ı da çıkarmamızı isteyebilirler” yorumunda bulundu.

'Gri liste' yorumu

'Gri liste' yorumu

Bakan Soylu, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü (FATF) tarafından ‘kara paranın aklanması’ ve ‘terörizmin finansmanını engellemede başarılı olamadığı’ için gri listeye alınmasıyla ilgili olarak ise 'Terörizmin en çok maliyet yüklediği ülke biziz. Terörü finanse eden, güç veren Avrupa'dır. Bu kadar yüzsüzlük olabilir. Bu kadar gerçeklerden aykırı tespitler yapılabilir. Bir eksiğimiz vardı. Osman Kavala'yı serbest bırakmadık, Demirtaş'ı serbest bırakmadık. PKK ve FETÖ ile mücadelede kimseden talimat almadık. Bu kararın siyasi bir karar olduğunu düşünüyoruz. LGBTİ'yi aile yapımızı bozmasın, çocuklarımızı ahlaksızlığa sevk etmesin diye engelledik. Ya siz her türlü sapkınlığın içinde oluyorsunuz. Biz ona girmek zorunda değiliz, biz Müslüman bir milletiz.” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
25
15
12
5
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Umut

öylemi ya, oysa biz hiç farkında değildik, sayende aydınlandık.

fluffycat1

Aile yapısını, düzeni ve ahlakı bozan şey LGBT+ değil. Sizin karşı cinse duyduğunuz ilgiyi bir başkasının hemcinsine duyması herhangi bir düzeni bozmaz hatta... Devamını Gör

TurkeyGame Family

İçimde kalmıştı hislerime gayet güzel tercüman olmuşsun

ahmet dogru

OHHHH PARALARRRRR PKK'YA GİTMİYOR OHHHHHHH.