Görüş Bildir
Haberler
Sound Channel, Festival İçin Hırvatistan'dan Ada Satın Aldı

Sound Channel, Festival İçin Hırvatistan'dan Ada Satın Aldı

Ulaş
13.06.2015 - 14:39 Son Güncelleme: 13.06.2015 - 14:41
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ada satın almak bir çoğumuz için hayalden öteye geçmese de İngiliz organizasyon şirketi Sound Channel, daha önce pek karşılaşmadığımız bir girişimde bulunarak Hırvatistan’dan bir ada satın aldı.

Son yıllarda bir çok elektronik müzik festivaline ev sahipliği yapan Hırvatistan ‘ın eşsiz Dalmaçya kıyıları yaz sezonunda bir organizasyon için en cazip lokasyon haline geldi. 2013 ve 2014 yıllarında Hırvatistan’da düzenlenen Unknown Festival ‘in organizasyon şirketi Sound Channel, bu yıl yaşadıkları yer sıkıntısından dolayı festivale ara vermek zorunda kalmıştı ve 2016 için iyi haberlerle geri döneceklerini bizlere duyurmuştu.

Unknown Festival’e devam etmek isteyen Sound Channel, Gratiosus şirketiyle partnerlik yaparak Dalmaçya kıyılarında yer alan Obonjan isimli bir adayı satın aldı. Adanın 2016 yılı sezonuna hazır halde getirileceği bilgisini veren organizasyon şirketi, adada sanat ve müziğin iç içe olacağını, sağlıklı ve sürdürülebilir yaşamın esas alınacağını ve doğal hayata uygun konaklama seçenekleri ile adanın ziyaretlerini en iyi şekilde ağırlayacağını duyurdu.

Geçtiğimiz yıl Disclosure, Moderat, Seth Troxler, Jamie xx, London Grammar, Dixon gibi bir çok önemli ismi ağırlayan Unknown Festivali’nin dışında Hırvatistan, The Garden, Stop Making Sense, Dimensions, SunceBeat, Sonus ve Hideout gibi bir çok festivale de ev sahipliği yapıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0