Görüş Bildir
Haberler
Sosyetede Skandal Boşanma: '4 Yaşındaki Çocuğa İçki İçirip Yüzüne Esrar Dumanı Üflüyor'

etiket Sosyetede Skandal Boşanma: '4 Yaşındaki Çocuğa İçki İçirip Yüzüne Esrar Dumanı Üflüyor'

İş adamı Şafak Susamcıoğlu; boşanma davaları devam eden 4 yaşındaki oğullarının annesi Alexandra Masis hakkında suç duyurusunda bulundu. Susamcıoğlu suç duyurusunda “Eşim telefonla konuşurken oğlumu küvette unuttu, onu boğulmaktan annem kurtardı. Ayrıca oğluma içki içirip, yüzüne esrar dumanı üflüyor” iddialarında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah Gazetesinden Ceyhan Torlak'ın haberine göre, Ermeni asıllı iş adamı Dikran Masis'in kızı Alexandra Lisa Masis Susamcıoğlu, cam mamul imalatçısı Şafak Susamcıoğlu ile 5 yıl önce evlendi.

4 yaşında L. adında bir oğulları olan çiftin evlilikleri Ağustos 2020'de çatırdadı. 5 ay önce de boşanma davası açıldı. Boşanma süreci devam ederken Şafak Susamcıoğlu, eşi Alexandra, kardeşi Cem Masis, kayınpederi Dikran Masis hakında inanılmaz iddialarla suç duyurusunda bulundu.

Şafak Susamcıoğlu'nun iddiaları şu şekilde:

Şafak Susamcıoğlu'nun iddiaları şu şekilde:

'Eşim uyuşturucu da kullanıyor. Beni 'Eğer bu konu duyulursa sana iftira atarım. Başını yakarım' diye tehdit etti. Oğlum annesinin kendisini sürekli dövdüğünden bahsediyor. Benim yanımda da şiddet uyguladı. İçtiği sigaranın ve uyuşturucu maddenin dumanını oğlumuzun yüzüne üflüyor. Tepki gösterdiğimde de 'Çok ağlıyordu. Dumanı çekince rahat uyur' derdi. Bir gün de oğlumuz durmayınca onu gül dallarına doğru iteklemiş, oğlum yüzünden yaralanmış.'

'Çocuğuma içki içiriyor'

'Çocuğuma içki içiriyor'

'Eşim, oğlumla hiç ilgilenmiyor. 1.5 yıl önce telefonla konuşurken oğlumu yıkadığı küvette unuttu. Annem, boğulmak üzereyken kurtardı.

 Eşim sürekli alkol kullanan biri. Bira şişesini oğlumun eline veriyor ve içtiği içkileri tattırıyor. Kendisini uyardığımda bana 'Babam seni öldürür. Ne kadar zengin olduğunu biliyorsun' dedi. Eşim, kardeşi Cem Masis ile evde saksıda kenevir yetiştiriyor. Bir gün Cem'in Beykoz'daki evlerinin üst katında bir şey sakladıklarını fark ettim. Cem'in elindeki poşette esrar vardı. Cem bunu bir yerde söylememem konusunda beni tehdit etti. Tabancasını alnımın ortasına dayadı.'

'Hakimi, savcıyı satın alırım, bakanlığı devreye sokarım'

'Hakimi, savcıyı satın alırım, bakanlığı devreye sokarım'

'Kayınpederim Dikran Masis, 'Uyuşturucu konusu adli makamlara yansırsa seni öldürürüm. Başına bir ton şey gelir. Hakimi de savcıyı da satın alırım. Yetmezse bakanlığı devreye sokarım. Çocuğu kızıma bırakacaksın. Sorunsuz boşanacaksın' diye beni tehdit etti. Boşanma protokolünü imzalayıp çocuğumun velayetini onlara vermemi istiyorlar. Oğlumun annesi tarafından yetiştirilmesini istemiyorum.

Bana Foça'daki yazlık ile düğün hediyesi olan altınları vermek istiyorlar. Benim oğlum satılık değil. Tek mücadelem oğlum için. Kayınpederimin avukatı Semih Şen 'Bak bunlar güçlü insanlar. Teklifi kabul et. Bizi fazla uğraştırma' dedi.

Ben kabul etmeyince de, 'Sana dünyayı dar ederim' diye tehditler savurdu. Can güvenliğim tehlikede. Adalete güveniyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
274
218
56
20
12
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ToksiN06

Hep söylüyorum her önüne gelen çocuk sahibi olmamalı her önüne gelen hayvan sahibi de olmamalı!!!!

gülmedim

boşuna güveniyorsun.

dunecka

çocuk yapana kadar hiç fark etmedin mi bir gariplik olduğunu?