Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medyada Kısa Parliament'e Benzetilen Tarzıyla Nargile ve Bıyık İkonu: Erzin Soylu

etiket Sosyal Medyada Kısa Parliament'e Benzetilen Tarzıyla Nargile ve Bıyık İkonu: Erzin Soylu

Artık hemen hemen her yerde görmüş olduğunuz esmer, nargile sever, dar kesim takım elbiseleri tercih eden beylerin bir kompetanı var. Onu biz Instagram'dan yaptığı kendine has tarzlı paylaşımlarından tanıdık. Bir süre sonra ona benzeyen bir sürü hesap türedi ama hiçbiri bir Erzin Soylu olamadı maalesef. Biz de bu kitleleri peşinden sürükleyen adama daha bir yakından bakalım dedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erzin Soylu, işte bu benzetme ile sosyal medyada ününe ün katmış bir deli yürek. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

Erzin Soylu, işte bu benzetme ile sosyal medyada ününe ün katmış bir deli yürek. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı...

Bu benzetmeyi kendisi de görmüş ve oldukça hoşgörülü bir şekilde karşılamış ancak şu an önümüzde bambaşka bir tehdit var: Bu sefer de kırmızı giyinip başka bir marka sigaraya bürünecek: TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ?

Ayrıca kendisinin denizin ortasına nargile teçhizatı kurdurarak keyiflerden keyiflere koştuğunu da görmüşsünüzdür. Ama bu yaz daha fenasını yapacakmış, öyle diyor kendileri...

Erzin, sosyal medyada o kadar çok konuşuldu ki, izdivaç programları onu havada kaptı bir ara. Fakat bu programlar onu denizin ortasında içtiği nargile kadar mutluluğa götürmedi... Kısmet... Şuraya ne yazıldıysa o...

Ayrıca kendisi, şu an çılgınlar gibi yayılan bir akımın da öncüsü oldu: Sırma bıyıklı Malkoçoğlu beyler akımı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Allahım, bu nasıl bir akımdı? Biz buna hazır mıydık? Erzin bütün bu olacakların farkında mıydı? Kafamızdaki sorular bir türlü bitmiyordu...

Biz bu sorgulamaları yaparken, rengarenk takım elbiseleri ile Instagram'ı sallamaya devam ediyordu. Hatta fan sayfaları bile açıldı onun için. Çekemeyen anten taksındı...

Ne yiyip ne içtiğini, kimlerden olduğunu pek fazla bilmediğimiz Erzin Soylu, Instagram'daki biosuna yazdığına göre aynı zamanda halk müziği sanatçısı. Yakışır!

Cekette önemli olan belinin oturmasıdır bildiğiniz gibi. Erzin Soylu da bu doğru bilgi ışığında tarzını belirlemeyi seçmiş.

Bu ceketlerin içine, sıfırdan daha etkisiz eleman olan yakalı tişörtler ise onun kombinini tamamlıyor. Fit olmayana olmaz bu tişörtler yalnız; dikkat beyler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu tarzın en önemli kuralını bilmeyenler ise artık aramızdan ayrılsın bir zahmet. Bakın, nargile içmek ne kadar önemli ise, çorap giymemek de bir o kadar mühim.

Bu kadar ince detaylarla yaratılmış bir tarzı çorap giyerek bozamazsınız zaten. Hiç aklınız kesiyor mu?

Seversiniz, sevmezsiniz ya da beğenirsiniz, beğenmezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Yalnız şunu kabul edelim, Erzin Soylu bir akımın öncülüğünü gerçekleştirmiş deli bir yürek.

Bize de "Gene başladılar ya" diye selam çakmış hesabından. Seni konuşmayacağız da kimi konuşacağız Erzin bi söyler misin? Bi elmalı nargileni içeriz karşim, şekilsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1153
281
113
57
45
42
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Yılmaz

kıroluk, bayağılık, cahillik, cühelalık...

Belphegor

Ekrana bakarken birden gözünden kulağından kan gelmesi neyin işaretidir enter.

sugar_boy

Bkz: Tarz oldum sanarken pezevenk olmak. Bunları giymeye iten ne acaba bu adamı? Acaba bilincinin derinliklerinde neler yatıyor? kafamda deli sorular.