Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Bir Kelebek misin Yoksa Sosyalleşmeye Üşeniyor musun?

etiket Sosyal Bir Kelebek misin Yoksa Sosyalleşmeye Üşeniyor musun?

Yung Boş Ada
29.06.2018 - 20:24 Son Güncelleme: 24.07.2018 - 12:40

Sosyallikten başı ağrıyacak kıvama gelmiş bir sosyal kelebek misin yoksa sosyalliğin s'sini bile barındırmayan bir asosyal mi? Cevabı bu testte! Hadi hemen çöz!

1. Hadi başlayalım! Bir partidesin ve kimseyi tanımıyorsun; ne yaparsın?

2. Tek başına sinemaya gitmeyi sever misin?

3. Şu an bir ilişkin var mı peki?

4. Yaptığınız planları arkadaşın arayıp iptal etse rahatlamış hisseder misin?

5. Arkadaş demişken, arkadaşlarınla ne sıklıkla buluşuyorsun?

6. Bir arkadaş sorusu daha! Arkadaşlarını nasıl karşılarsın?

7. Şimdi dürüst olma zamanı: Reddedilmekten korkuyor musun?

8. Peki yalnız mı çalışmaktan hoşlanıyorsun yoksa başkalarıyla birlikte mi?

9. Genel olarak insanlara güvenir misin?

10. En son ne zaman fiziksel olarak biriyle kavga ettin?

11. Son olarak: Hiç ihanete uğradın mı?

Yalnız Kovboy'sun sen!

Yalnız Kovboy'sun sen!

Sen gerçek bir yalnız kovboysun. İnsanlarla iç içe olmayı pek sevmiyorsun. Genel olarak yalnız takılmayı tercih ediyorsun. Her işini de tek başına hallediyorsun. Yalnızlıktan gerçek bir zevk alıyorsun. Çünkü yalnız kaldığın zaman kendini dinleme fırsatın oluyor ve o zaman iç huzurunu yakalıyorsun ki huzur senin bu hayatta en çok değer verdiğin şeylerden biri. Nasıl mutluysan öyle ol güzel insan!

Senin insanlara alerjin var!

Senin insanlara alerjin var!

Senin gerçekten insanlara alerjin var güzel kardeşim. Ne zaman kalabalık ortamlara girsen, insan içine karışsan böyle bir miden bulanıyor, karnındaki kaslar kasılıyor, rahatsız oluyorsun. Bunun nedeni ise insanlardan gerçekten hiç ama hiç hoşlanmaman, hatta onlardan nefret etmen. Fakat asıl önemlisi bunun altında yatan neden: Bizce bugüne kadar uğradığın ihanetler ve tanıştığın beş para etmez adamlar yüzünden insanlara güvenini kaybetmiş ve kendini onlardan tamamen uzaklaştırmışsın. Ama bu hayatta hala iyi insanlar var, senin gibi. Bunu unutma.

Sosyalleşmeye üşeniyorsun sen!

Sosyalleşmeye üşeniyorsun sen!

Kabul et! Dışarı çıkmak için hazırlanmak, çıkıp insanlarla buluşmak, sosyalleşmek falan inanılmaz yorucu ve uğraştırıcı şeyler senin için. Onun yerine ne güzel evde karpuz gibi yatmak var, akşama kadar pineklemek var, pijamalarını hiç çıkarmadan yatağa geri girmek var. Bunlar daha güzel şeyler gibi değil mi? Fakat her zaman değil. Yat yat bir yere kadar. Arkadaşlarına daha çok zaman ayırmalısın ki onlarla buluşmaya gittiğin o ayın 33. gününde sana 'başımıza taş yağacak!' demesinler. Aksi takdirde bu tavırların seni tam bir asosyal yapıyor güzel kardeşimiz!

Sosyal kelebek seni!

Sosyal kelebek seni!

Sen tam bir sosyal kelebeksin! Sempatiksin, samimisin ve her şeyden önemlisi arkadaş canlısısın. İnsanlarla tanışmaktan, onlarla vakit geçirmekten inanılmaz zevk alıyorsun. Muhtemelen alışveriş yaptığın yerlerdeki çalışanlar bile arkadaşındır senin. Bu testte ne işin var allasen? Şu an dışarıda arkadaşlarının yanında falan olman lazım. Hadi hadi git de daha fazla endişelendirme insanları, şimdiden nerede kaldığını merak etmiş ve hatta başına bir şey falan geldiğini düşünmeye başlamışlardır!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
565
230
143
120
40
40
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

İnsanlardan iğreniyorum gerçekten! Hatta bazı kalabalık ortamlara girsem, insan içine karışsam böyle bi midem bulanıyor, karnımdaki kaslar kasılıyor, rahatsı... Devamını Gör

Serenat Athena

Al benden de o kadar.

Çiğdem Pala

Yalnız Kovboy'sun sen

Pasif Kullanıcı

Senin insanlara alerjin var!-oooww yeah! buna amen derim!