Görüş Bildir
Haberler
Sosisseverler Dikkat! Sosislerinin Arasına İnsan "Sosisi" Karışmış Kadının Kısa Hikayesi

Sosisseverler Dikkat! Sosislerinin Arasına İnsan "Sosisi" Karışmış Kadının Kısa Hikayesi

Sosis, birçoğumuzun severek tükettiği bir şarküteri ürünü. Yıllardır da tüm dünyada istisnasız kötü şakalarda adı geçen bir yiyecek. İnsan penisine benzetilerek kimilerimizin midesini kaldıran kimilerimizin ise sadece kahkaha attığı bu edepsiz şaka (çünkü sonuç olarak nimetle şaka olmaz) gerçek olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hikaye Ganalı bir kadının karnının acıkmasıyla başlıyor.

Hikaye Ganalı bir kadının karnının acıkmasıyla başlıyor.

Gana'nın başkenti Accra'da karnı acıkan ve isminin sadece Akosua olduğu öğrenebilen bir kadın, yerel bir fast food restoranına gidip yemek siparişi veriyor. Tuo Zaafi denen çorbaya benzer yerel bir yiyecek sipariş eden kadın yemeğini paket yaptırıp evinin yolunu tutuyor.

"Yemeğimi afiyetle yiyordum ki..."

"Yemeğimi afiyetle yiyordum ki..."

Eve gelip yemeğini afiyetle yemeye başlayan kadın neredeyse bütün etleri mideye indirdikten sonra yemeğin bitmesine doğru garip şekilli bir et parçasının tabağın içinde olduğunu farkediyor. Etin garipliği karşısında birden bire şaşıran kadının ise aklına gelen ilk şey bu et parçasının bir insan penisine benzediği oluyor haliyle. Ancak bu onu sadece tebessüm ettiriyor çünkü böyle bir şeyin olacağına imkan vermiyor. Ona göre olan biten sadece küçük bir benzerlikten ibaret.

Sosyal medya çılgınlığı Gana'da da kendini fazlasıyla göstermiş durumda.

Sosyal medya çılgınlığı Gana'da da kendini fazlasıyla göstermiş durumda.

Hemen bu et parçasının fotoğraflarını çeken kadın sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu sırada 'dalga'yı ailesine göstermekten de kendini alamıyor. İlk başlarda dalga geçen aile bireyleri şaka yollu olarak bu garip şeyle köpekleri beslemesi gerektiğini söylüyor. Taa ki erkek kardeşi olaydan kıllanana kadar. 

Olay karşısında şoka uğrayan adam, kardeşine, etin gerçekten sosis mi yoksa insan penisi mi olduğunu anlamak için teste göndermesi konusunda ısrar ediyor ve restoranı da polise şikayet etmesini söylüyor. Bunun üzerine içine kurt düşen kadın, eti buzdolabına koyup bu testi yaptırabileceği bir laboratuvar arayışına koyuluyor. Daha sonra laboratuvar teknisyeni bir arkadaşıyla iletişime geçen kadın etin pişmiş olduğunu bu yüzden de hayvan etinden yapılmış bir sosis mi yoksa bir insan penisi mi olduğunun anlaşılamayacağı cevabını alıyor. Basına yaptığı açıklamada ise Akosua, aslında adli tıp testiyle ortaya çıkabilecek bir sonuç olmasına rağmen bürokratik engellere takıldığı için testi yapmaktan vazgeçip bu garip şeyi hala buzdolabında sakladığını söylemiş.

Az kalsın "....... yedik" deyişi gerçek olacakmış ki Allah korumuş.

Az kalsın "....... yedik" deyişi gerçek olacakmış ki Allah korumuş.

Netice itibariyle insan penisi olup olmadığı bilinmeyen şeyi kadının yememesinin hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Sonuçta garip şekilli bir et olmasının yanında gerçekten bir insan penisi olması ihtimali de mümkün. Aslına bakarsanız yabancı basında yer alan bu haber bize hiç inandırıcı gelmedi ve yalan olduğunu düşünüyoruz. Ama yine de dünyada haber olmuş bu konuyu sizinle de paylaşmak istedik ki hiçbir şeyden kusur kalmayın...

Not: Son görsel temsilidir.

Peki sizce durum ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
191
119
86
44
22
22
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Banu Öksüz

lan fenalık geldi cinsel içerikli konulardan aile flitresini açtım bu haber niye çıkıyo karşıma yetheeer

Adem GÖNLÜZENGİN

cinsel içerik değil bu cinsel yiyerik zaaaaa xdxdxdxdxdxd

Korhan Bey

hadi be az kalsın yarrağı yemişti

Adem GÖNLÜZENGİN

hadi bu kamış gördün tanıdın yemedin, asıl soru öbür yediğin etler ne etiydi ?

Leticia Mars

Gülmekten ölüyorum :D