Görüş Bildir
Haberler
Sony Z Serisi Telefonlarını Bitiriyor

Sony Z Serisi Telefonlarını Bitiriyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sony oldukça fazla Z serisi telefona sahip. Xperia Z1 ile 2013'te başlayıp Z5, Z5 Compact ve Z5 Premium ile biten bu seri, her yıl ikiden fazla Z serisinde telefon yayınladı ve bu modeller her zaman üst seviyeydi. Ancak görünen o ki şirket bu seride yolun sonuna geldi.

Sony Mobile'ın pazarlama müdürüne sorulan 'Ne zaman yeni bir Xperia Z telefonu görürüz?' sorusuna 'Gelecek için bir yorum yapamam ancak Z6 yayınlanmayacak' şeklinde açıklama geldi. Bu açıklamadan sonra ise Sony'nin yeni bir aşamaya doğru, Xperia X serisine doğru yol aldığı açıklandı.

X serisi ise Sony'nin en son cihaz serisi. Z serisinden tamamen farklı değiller ancak özellikle X Performance modellerinde daha fazla metal kullanılıyor. Bu seri, açıklanan Snapdragon 820 işlemci ve 4GB RAM gibi özelliklerle, Z serisinin yerine geçecek gibi görünüyor.

Sony'nin sadece harfi değiştirmesi mobil cihaz pazarında yeni bir akış kazanmasını sağlar mı bilemiyoruz. Yine de firmanın ürün stratejisini yeniden düşünmesi iyiye işaret. Bu hamle özellikle Amerika gibi satışlarının düşük olduğu yerlerde daha fazla pazarlama yatırımı yapılacağının işareti olabilir.

Kaynak: http://thenextweb.com/apps/2016/02/25...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın