Görüş Bildir
Haberler
Sony, Sanal Gerçeklik Başlığını 2016 Yılında Satışa Çıkaracak

Sony, Sanal Gerçeklik Başlığını 2016 Yılında Satışa Çıkaracak

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz yıl sanal gerçeklik başlığı Project Morpheus’u tanıtan Sony, 2016 yılının ilk aylarından itibaren satışa sunmayı amaçladığını açıkladı. 

Sony Worldwide Studios Başkanı Shuhei Yoshida’nın yaptığı açıklamalarda, bu süre içerisinde kendilerinin de belirttiği üzere bir yıl içerisinde sanal gerçeklik konseptinin başını alıp yürüdüğünden bahsetti. Yapılan etkinliklerle sanal gerçekliğin pek çok insan tarafından denenip tüketicinin tabanına yayılmasının çok önemli olduğunu söyleyen Yoshida, kendilerini geliştirmek için epey zamanlarının olduğunu ve sanal gerçekliği kullanacak kişilere, Sony’ye yakışır bir deneyim sunmak istediklerini belirtti.

Geçen yıl ki duyuruda Project Morpheus’la ilgili çok fazla bilgi paylaşmayan Sony, birkaç demo yayınlamakla yetinmişti. O zamanki demolarda da ürünün çok sağlam geleceğine dair yorumlar yapılmıştı.

Project Morpheus’un en yeni prototipi, GDC 2015 etkinliğinde tanıtıldı. 120hz yenilenme oranıyla en düşük seviyede gecikme sunan RGB OLED ekran barındıran prototipte kullanıcılar 100 derecelik görüş açısını deneyim ediyor. Yoshida, cihazın başa daha kolay bir şekilde takılıp çıkarılabilmesi için yaptıkları tasarımsal değişikliklere dikkat çekti.

  • Webtekno
Kaynak: http://www.webtekno.com/sony/sony-pro...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0