Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanların En Popüleri: Wednesday Dizisinin 2. Sezonu Gelecek mi?

Son Zamanların En Popüleri: Wednesday Dizisinin 2. Sezonu Gelecek mi?

23 Kasım'da Netflix ekranlarında seyirciyle buluşan Wednesday dizisi tüm ilgiyi üstüne çekmeyi başardı! Dizi, yayınladığı ilk günlerde en çok izlenen yapımlar arasına girdi. Öyle ki hayranları şimdiden bu dizinin 2. sezonunun çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Peki Wednesday'in ikinci sezonu çıkacak mı? Ne zaman çıkacak? İşte bildiğimiz tüm detaylar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Wednesday Addams Geri Döndü!

Wednesday Addams Geri Döndü!

Dizinin başrolü olan Wednesday Addam, Nevermore Akademisinde eğitime başlıyor ve kendisini hiç beklenmedik olaylarla iç içe buluyor! Oldukça gizemli olan bu karakterimiz dizi boyunca art arda gerçekleşen cinayetleri araştırmaya başlıyor. 

Seyirciler daha ilk bölümden Wednesday'in maceralarını izlemekten oldukça keyif aldılar! Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda seyirciler Wednasday'i ne kadar sevdiklerinden bahsettiler.

Devam Edecek mi?

Devam Edecek mi?

Wednesday, yayınlandığı ilk günden büyük bir başarı elde ederek Netflix'in en çok izlenen yapımları arasında yerini aldı. Şimdilerde tüm izleyicilerin aklında tek bir soru var: 'Devam edecek mi?' 

Bu konuda henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen dizinin bu kadar sevilmesi ve popüler olması sebebiyle 2. sezonun da yayınlacağını düşünmek yanlış olmaz diye düşünüyoruz. Fakat Netflix'in bazen çok sevilen yapımları bile iptal ettiğini de hatırlatmakta fayda var...

Yapımcılar Umutlu!

Yapımcılar Umutlu!

Henüz elimizde kesin bir bilgi olmasa da dizinin yapımcıları 2. sezonun geleceğine dair oldukça umutlular! 

Dizinin yapımcıları Alfred Gough ve Miles Millar verdikleri bir röportajda 'Addams ailesinin dünyasında keşfedilecek çok şey var!' ifadelerini kullanmışlardı. 

Ayrıca verdikleri röportajın devamında dizinin 2.sezonunun nasıl olacağına dair tasarılarda bulunduklarını söylemişlerdi. İkinci sezonun nasıl olacağına ise 'seyircinin birinci sezona nasıl tepki verdiğine' bakarak karar vereceklerini dile getirmişlerdi.

Ailenin Hikayesini Anlatacaklar!

Ailenin Hikayesini Anlatacaklar!

Alfred Gough ve Miles Millar röportajda ikinci sezon hakkında ne düşündüklerini de belirttiler. Netflix'in onaylaması durumunda ikinci sezonda Addams ailesinin macerasına odaklanacaklar. Yapımcılar dizinin baş karakteri Wednesday'in ailesinden farklı bir yola atılmasını ve ailesiyle ilişkisinin nasıl geliştiğini anlatmayı hedefliyorlar.

3. ve 4. sezon hakkında yorum yapmak için henüz erken olsa da dizinin 2. sezonunun gelmesi çok yüksek bir ihtimal! 

Sizler Wednesday's izlediniz mi? İkinci sezon gelmeli mi? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın! 

Bu içeriklerimizi de beğenebilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
17
8
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın