Görüş Bildir
Haberler
Son Zamanlarda Neredeyse Her Şeyimiz Olan Her Bütçeye Uygun Akıllı Saat Önerileri

Son Zamanlarda Neredeyse Her Şeyimiz Olan Her Bütçeye Uygun Akıllı Saat Önerileri

miray soysal
07.12.2022 - 13:50 Son Güncelleme: 20.12.2022 - 11:05

Giyilebilir teknolojinin en iyi yanı hayatımızı kolaylaştırmayı amaç haline getirmiş olması. Onlar sayesinde sağlımızla ilgili ölçümleri; kalp atış hızı ya da kan değerleri gibi önemli bilgilere kolayca ulaşabiliyoruz. Son zamanlarda da neredeyse her şeyimiz olan akıllı saatlerden sen de bir tane edinmeye ne dersin? İhtiyacına ve beklentilerine uygun, şık ve estetik tasarımlarıyla dikkat çeken akıllı saatleri senin için değerledik. Beğeneceğini umuyoruz👇

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir. Stok durumuna göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. “Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.” 

İçerik 30.11.2022 tarihinde oluşturulmuştur, erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Enerjini ortaya çıkar ve egzersizlerini daha eğlenceli hale getir.

1. Enerjini ortaya çıkar ve egzersizlerini daha eğlenceli hale getir.

İlk önerimizle başlayalım!

XIAOMI Mi Watch Akıllı Saat Bej; 2 g hafif tasarımı ile dikkat çekiyor. Özel olarak üretilmiş yeni çerçevesi ile adeta bir ruj kadar hafif. Güçlü Firstbeat algoritması; kalp atış hızı, yakılan kalori miktarı ve hızı gibi 30'dan fazla anahtar veri noktasını doğru şekilde izleyip analiz ederek egzersizlerinin verimliliğini arttıracak.

Ayrıca 16 günlük ultra uzun pil ömrü sayesinde hiç endişe duymadan yolculuğa çıkabilirsin.

Fiyatı 2499 TL

Ürünü incelemek için buradan

2. Şık ve simgesel tasarım!

2. Şık ve simgesel tasarım!

Bu saat, senin için en iyisinin ne olduğunu biliyor desek! Pek çoğumuz, kendimiz hakkında daha çok şey bilmek isteriz; böylece daha sağlıklı olabiliriz. İşte bu nedenle daha sağlıklı bir hayata doğru giden yolculuğunda sana yol arkadaşı olması için Galaxy Watch4’ü  önereceğiz!

Vücut yapını rahat bir şekilde ölçen akıllı saat ile, fitness ilerlemeni takip edebilirsin. Hedefine ulaşmak için vücudunun yağ yüzdesini, kemik kas oranını, vücut sıvı miktarı ve benzeri pek çok bilgiye sahip olacaksın.

Bir kullanıcı yorumu: Mükemmel ötesi. Teknoloji kullanmayı seviyorsanız düşünmeden alabilirsiniz, hayatınızı kolaylaştırıyor. Yasam koçu resmen. Basit bir akıllı bileklik değil. Çok şık ayrıca öyle pespembe değil. Mat pudra pembe arası. Telefonla çok konuşmadıkça şarjı da fena değil. Eşime de soyah 44 mm olanı alacağız. Ayrıca Media Markt en güvenilir mağaza. Tavsiye ederim.

Ürüne buradan ulaşabilirsin.

3. Bu tatlı renge bayıldık🤩

3. Bu tatlı renge bayıldık🤩

Akıllı olması ve hayatı senin için kolaylaştırmasının yanı sıra rengi ile de kalbimizi fethetti. Şunun renginin güzelliğine bakar mısın! Ürünü incelemek için buradan

Bu rengi çok güzel ama ben siyah severim diyorsan o rengi de var. Ona da buradan ulaşabilirsin!

4. Tüm gün konforlu bir kullanım sunan ince tasarım!

4. Tüm gün konforlu bir kullanım sunan ince tasarım!

İnce ve konforlu olan Galaxy Fit2’nin kalınlığı 11.1 mm. Hareket halindeyken tüm gün takabileceğin bir şekle sahip ve kayışındaki benzersiz oluklar sayesinde ter birikmesini önlüyor. Tam anlamıyla gerçek bir egzersiz takipçisi olan bu cihaz, konforunu ve tarzını yeni bir seviyeye taşımaya hazır!

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Media Markt dan satın aldım. Ürüne aşık oldum, muhteşem. Samsung telefon kullandığım için kolayca eşleşti ve güncellemeleri indirdi. Belli başlı özellikleri Uyku Takibi, Telefonumu Bul, Bilekliğimi Bul, Adım Sayma, Stres Ölçme, Regl Takibi, Su İçme hatırlatıcısı, Hızlı Mesaj ile cevap verme vs....

Fiyatını duymaya hazır mısın? Biz baya şaşırdık😮 Sadece 649 TL. Kaçırılmayacak fırsat!

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buraya

5. Akıllı olmasının yanı sıra klasik tasarımıyla oldukça şık

5. Akıllı olmasının yanı sıra klasik tasarımıyla oldukça şık

Galaxy Watch4 Classic’in döner çerçevesi ve canlı ekranı zamanın ötesinde bir görünüme sahip. İnce bir zevkin ürünü olan bu tasarım bileğine zarif bir görünüm getirecek.

Bir kullanıcı yorumunu seninle paylaşmak isteriz;

2 yıl miband 4 üzerine 2 yıllık oppo watch kullanıcısı olarak.. Macbook Pro'm dahil; bugüne kadar sahip olduğum en havalı cool kaliteli aşırı zeki ve elegan device olduğunu düşünüyorum.. Her saniye keşfettiğim keşfettikçe de hayranlığımın zirve yaptığı bu pahalı oyuncak, Samsung'a da lovebrand hissi uyandırmaya başladı doğrusu. Paranız varsa bir saniye düşünmeyin, alacaksanız şu store'daki en pahalı saati alın. :)

Fiyatı 3799 TL

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsin

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Fiyat performans ürünü

6. Fiyat performans ürünü

HUAWEI Watch Fit New Akıllı Saat, tasarımı ve özellikleriyle oldukça kullanışlı. Ürünü buradan inceleyebilirsin.

1599 TL

Kullanıcı yorumu: Fiyatına göre başarılı bir ürün. Sadece arama cevaplama yok reddebilirsiniz.

Sakura pembe rengine de buradan ulaşabilirsin.

7. Miniklerimizi de unutmadık. Çocuk dostu akıllı saatler😍

7. Miniklerimizi de unutmadık. Çocuk dostu akıllı saatler😍

Çocuklarınız ile haberleşmek için en iyi elektronik alet şüphesiz çocuk saatleri.  TCL MT40X Akıllı Çocuk Saati; dayanıklı malzemesiyle oldukça kullanışlı ve tabii ki su geçirmez özelliğe sahip.

Her alanda oldukça donanımlı olan bu akıllı saat; görüntülü arama, SMS ve sesli mesajlaşma, adım sayar, hava durumu, sınıf modu, alarm, güçlü pil, hassas konum belirleme gibi birçok özelliğe sahip. Canlı renkleriyle de oldukça dikkat çekiyor!

Ürünün pembe rengi de mevcut ona da buradan ulaşabilirsin.

Bir kullanıcı yorumu: KALİTELİ ÜRÜN Piyasada alabileceğiniz en kaliteli ürünlerden biri. 4.5 özellik diğer hiçbir modelde yok.

Ürünün fiyatı şu an 2499 TL

İncelemek için buraya tık tık 👍

8. Sağlam bir tasarımla üstün beceriler

8. Sağlam bir tasarımla üstün beceriler

Apple model saatleri pek anlatmaya gerek yok zaten biliyoruz.

Hiç ihtiyaç olmaz umarım ama bu saatlerin bizce en önemli özelliği ciddi araba kazalarını, sert düşmeleri algılaması ve tepkisiz kalmanız halinde otomatik olarak acil servise bağlanması. Çok önemli ve hayat kurtarıcı bir özellik!

Ürünü incelemek için buradan

9. Aktif günlük yaşam tarzınıza ayak uyduracak

9. Aktif günlük yaşam tarzınıza ayak uyduracak

Yine bir apple saatle birlikteyiz. Gerek tasarımı gerek özellikleriyle mükemmel bir kalitede. Fiyatı da bu markaya göre oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: Harika özelliklere sahip. Daha yeni aldım ve mükemmel hem sağlık olarak hem de spor özellikleri olarak. Gerçekten Apple kullanıcılarının alması gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Çok şık!

Fiyatı 5899 TL

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsin.

10. Şık ve kaliteli

10. Şık ve kaliteli

Bir kullanıcı yorumu : Şık ve kaliteli. 1 Aydır kullanıyorum. şarj 12 13 gün gitmekte. Konuşma özelliği yok gerekte yok zaten. Benim konuştuklarımı başkasının duymasına gerek yok fuzuli bence.

Ürünün fiyatı 999 TL

Benim için arama yanıtlamak pek de önemli değil. O özellik olmasa da olur diyorsan...

Muadillerine göre inanılmaz uygun fiyatlı olan ürünü hemen satın almak için buradan

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın