Görüş Bildir
Haberler
Son İlişkin Senden Neyi Alıp Götürdü?

etiket Son İlişkin Senden Neyi Alıp Götürdü?

miray soysal
20.11.2023 - 23:46

Her yaşadığımız ilişki, farklı bir deneyim sunar bu yüzden başladığımızda bize birçok şey katar. Ancak sona erdiğinde, istesek de istemesek de, bizden bazı şeyleri alıp götürüyor.Peki, senin son ilişkin senden neyi alıp götürdü? 

Bu testin sonunda söylüyoruz👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenerek testimize başlayalım!

2. Çok özel değilse sormak istiyoruz. Son ilişkin neden bitti?

3. Ayrılık süreci sana nasıl hissettirdi?

4. İlişkinizin en büyük sorunu neydi?

5. Peki, hala onu seviyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayrılık sonrası ne kadar zamanda toparlandın?

7. Sence bu ilişkinin ikinci bir şansı daha var mı?

8. Son olarak, onu yolda görsen nasıl bir tepki verirsin?

İnancını!

Bu hayatta gördüğün şeyler zaten senden çok şey götürmüştü ama o son yaşadığın tatsız ilişkiden sonra artık hiçbir aşka inancın kalmadı. Önceki ilişkindeki deneyimin seni o kadar olumsuz etkiledi ki, etrafındaki bütün aşklar sana sahte ve yalan geliyor. Sanki hiç kimse birbirini gerçekten sevmiyor gibi. Sana hak ettiğin değeri vermeyen bir ilişki yaşadığın için çok üzgünüz fakat bu demek değil ki senin içini titretip sevgiye doyuracak biri karşına çıkmayacak. Sabırla aşkın seni bulmasını bekle!

Güvenini!

Oysa eskiden ne kadar güvenirdin insanlara, şimdi herkese kuşkuyla bakıyorsun... Aldatılmak veya sana yalan söylenmesi kadar güven sarsan başka bir şey yok ilişkide sen de haklısın. Keşke elimizde sihirli bir değnek olsa insanlara karşı kaybettiğin bu güven duygusunu sana geri verebilsek. Umuyoruz ki seni kırıldığın yerden saracak, sana sonsuz güven duygusunu hissettirecek biri yakın zamanda çıkar karşına.

Umudunu!

Aslında ilk günden beri birlikte bir gelecek inşa edebileceğin doğru kişiyi aradın. Son ilişkindeki o kişiyi de hayallerinin sahibi olan doğru kişi sandın fakat değilmiş. Senin için çok büyük düş kırıklığı olduğunun farkındayız ama o doğru kişiyi elbet bir gün bulacaksın. Yaşadığın kötü tecrübelerin senden onu bulma umudunu yok etmesine izin verme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Güvenini! Oysa eskiden ne kadar güvenirdin insanlara, şimdi herkese kuşkuyla bakıyorsun... Aldatılmak veya sana yalan söylenmesi kadar güven sarsan başka bir... Devamını Gör

Nurten Yerli

İnancim