Görüş Bildir
Haberler
Son Halini Görünce Oldukça Şaşıracağınız 15 Hollywood Yıldızı

etiket Son Halini Görünce Oldukça Şaşıracağınız 15 Hollywood Yıldızı

Hollywood, güzelliği ve cazibesiyle milyonları esir altına alan ama ne yazık ki bunu hayatlarının sonuna kadar koruyamayan birçok ünlü isimle dolu. Kimi estetiğin pençesine düşüp kendini kurtaramamış, kimi de alkol, uyuşturucu bağımlılığıyla kendini harcamış dünyaca ünlü yıldızları sizler için hazırladık.

Kaynak: http://www.celebromance.com/15-celebs...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Meg Ryan

1. Meg Ryan

90'lı yılların romantik komedilerinin vazgeçilmez ismi olan Meg Ryan, birçok Hollywood aktristi gibi küçük dolgularla başladığı estetik serüveninde ne yazık ki kendini durduramadı ve yüzünün şeklini neredeyse tamamen değiştirdi.

2. Melanie Griffith

2. Melanie Griffith

Uzun altın rengi saçları, mükemmel elmacık kemikleri ve parlayan cildi birçok önemli proje için Hollywood'un aranan yüzlerinden olmasını sağlasa da, birçok aktrist gibi o da yaşlılık belirtilerini fazla kafaya taktı ve kendisini bir anda dolgu, botoks ve birçok estetik ameliyat içerisinde buldu. Artık ne yazık ki eski fotoğraflarına ve günümüze baktığımızda aynı kadın olduğuna inanmak bile neredeyse imkansız.

3. Nick Nolte

3. Nick Nolte

Kariyerine model olarak başlayan Nick Molte, 1970 ve 1990 yılları arasında sarışın, yakışıklı ve üst sınıf roller için hep aranan yüzdü. Ne yazık ki birçok yıldız gibi o da alkol ve uyuşturucuya yenik düştü ve yakışıklılığıyla ortalığı kasıp kavuran adamdan eser kalmadı.

4. Val Kilmer

4. Val Kilmer

80'li ve 90'lı yıllarda Hollywood'un aksiyon dolu filmlerinde rol alan ve yakışıklılığıyla dillere destan olan Kilmer, şimdilerde kendisini öyle bir bırakmış ki gençliğiyle uzaktan yakından alakasız görünüyor.

5. Al Pacino

5. Al Pacino

1970'lerde kendine has karizmasıyla Hollywood'un efsane isimlerinden olan Al Pacino, saçı- sakalı birbirine karışmış son derece özensiz haliyle ne yazık ki kendini harcayan isimlerden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jack Nicholson

6. Jack Nicholson

Çarpıcı bakışları ve yakışıklılığıyla izleyicileri büyüleyen 'romantik adam', saç dökülmesine yenik düştü. Bu sorunu farklı çözümlerle halleden birçok ismin aksine Nicholson bu gerçeği kabul etti ve çözüm üretmek istemedi. Zamanla kendini daha da bırakmasıyla iyice tanınmaz hale geldi.

7. Lindsay Lohan

7. Lindsay Lohan

Disney ile Holywood serüvenine başlayan Lohan ne yazık ki çok küçük yaşta kendini alkol ve uyuşturucu batağının içinde buldu. Pürüzsüz cildi, ışıldayan gülümsemesi ve pırıl pırıl bakışlarını kaybettikten sonra, bir de üstüne kolajen takviyelerini ekleyince Lindsay Lohan'dan da geriye bambaşka bir insan kaldı.

8. Keith Richards

8. Keith Richards

Uzun ince yüzü, kahverengi saçları ve güçlü sesi ile birçok kadının hayallerini süsleyen Rolling Stones'in yıldızı Richards, şimdilerde uyuşturucu ve alkolün zararlarını gösteren canlı bir örnek olarak kullanılabilir.

9. Mark Hamill

9. Mark Hamill

İlk Star Wars üçlemesinde Luke Skywalker rolüyle dünya çapında tanınan Mark Hamill, oyunculuk hayatında her ne kadar iyi bir çıkışa sahip olsa da, 1976'da, birinci ve ikinci Star Wars filmleri arasında bir trafik kazası geçirdi. Star Wars serisinde devam edebilse de, yüzündeki kaza izlerinden kurtulamadı. Ne yazık ki izler daha yaşlı görünmesine neden oldu ve son 10 yılda da iyice yaşlanarak tanınmaz hale geldi.

10. Pamela Anderson

10. Pamela Anderson

Uzun sarı saçları ve dolgun göğüsleri ile birçok erkeğin hayallerini süsleyen Playboy Tavşanı, yaptırdığı botokslar yüzünden ifadesini kaybetti ve yüzü donuklaştı, aşırı dudak dolgusu yüzünden de neredeyse ağzını hareket ettiremeyecek gibi görünmeye başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Carrie Fisher

11. Carrie Fisher

19 yaşındayken ilk Star Wars üçlemesinde Prenses Leia rolünü canlandıran Fisher, üçleme bittikten sonra, alkol ve uyuşturucu bağımlısı haline geldi. Geçtiğimiz Aralık ayında kaybettiğimiz Fisher, yıllar geçtikçe daha da kilo verip, bakışlarının masumluğunu da kaybetmişti ne yazık ki.

12. Mike Tyson

12. Mike Tyson

Mike Tyson alışılan yakışıklılık görüntüsünden çok daha farklı bir şekilde yakışıklıydı. Dişleri arasındaki boşlukla ve yumuşak ses tonuyla milyonlarca kişiyi etkiledi. Profesyonel boks dünyasını yıllarca yöneten Tyson, 1990'lı yılların başında düşüşe geçti ve 1992'de tecavüzden hapis cezasına çarptırıldı. Şimdilerde yüzünün yarısını kaplayan kabile dövmesi gibi alevli bir dövmeyle ürkütücü görünüyor.

13. Clint Eastwood

13. Clint Eastwood

70'li ve 80'li yılların önde gelen yıldızlarından olan Eastwood, hiçbir Hollywood skandalına karışmadan yaşayan ama yine de ne yazık ki yaşlılık belirtilerine karşı koyamayanlardan.

14. Mel Gibson

14. Mel Gibson

Muhteşem gözleri ve kusursuz dişleriyle birçok kişiyi kendine hayran bırakan Mel Gibson, son 10 yılda hızlı bir düşüşe geçti. Bir zamanlar muhteşem görünen o saçlarından şimdilerde eser yok.

15. Gary Busey

15. Gary Busey

Hollywood'un sarışınlığıyla parlayan yıldızlarından olan Gary Busey geçirdiği motosiklet kazasında beynine aldığı hasardan sonra eski haline ne yazık ki dönemedi. Hastaneden çıkışından sonra değişen tek şey görüntüsü değildi. Hareketleri ve davranışları da çok değişmişti ne yazık ki.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
378
89
45
31
9
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
obsesif kompulsif

87 yasindaki Clint Eastwood'a yasli gorunuyor demis. Adamin o yasta "gorunuyor" olmasi bile bir basari, daha ne yapsin.

Tolga Cura

bence yaşlarına göre gayet iyiler. Zaten şu dünyada bir keanu reeves bir de hakan peker var yaşlanmayan.

Şarköylü metalci

"özensiz haliyle ne yazık ki kendini harcayan isimlerden biri" Bunu Al pacino için demiş.. sayın editör kafan güzel galiba. adamlar 70 80 yaşında lan.. Fotol... Devamını Gör