Görüş Bildir
Haberler
SOKAK STİLİNİZE TRANSPARAN DOKUNUŞUN 4 FARKLI ŞEKLİ

etiket SOKAK STİLİNİZE TRANSPARAN DOKUNUŞUN 4 FARKLI ŞEKLİ

Pimood
26.03.2014 - 01:03 Son Güncelleme: 26.03.2014 - 23:54

Transparan trendi sokak stilini ele geçirdi!

Transparan trendi, 2014 ilkbahar-yaz sezonu trend listelerinin en iddialısı. Sokak stilimizde tercih ettiğimiz transparanlık, olabildiğince ölçülü ve çirkin görüntü oluşturmadan tam dozunda ayarlanmış kıyafetlerle yaratılmış olmalı diye düşünüyorum. Çünkü şeffaf modasıyla çok seksi ve göz alıcı bir görüntüye ulaşmak mümkünken, dozu aşıldığında çok avam ve hoş olmayan bir görüntüye de sahip olabiliriz. Bu hassas dengeyi önemsemeli ve yapacağımız kombinlerde göz ardı etmemeliyiz. Tenimizi dozunda göstermek, sokak stilimizi basitleştirmeden transparan trendini günlük yaşantımıza taşımak gerçekten ustalık isteyen bir iş.

Cüretkar transparan trendini siz de takip etmek istiyorsanız, bir kaç püf noktasıyla başarılı kombinler yaratabilirsiniz. Öncelikle şeffaf ayrıntılara nerede yer vermek istediğiniz önemli. 4 başlık altında incelediğim transparan parçalara gelin birlikte göz atalım.

Kaynak: http://pimood.com/sokak-stilinize-tra...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Şeffaf elbiseler tercih etmek istiyorsanız, transparanlığı kısmen kapatacak daha kalın parçalarla kombinlemeniz uygun olacaktır. Elbiseniz uzunsa içine kısa dar bir elbise veya astarla kullanmanız da mümkün. Ayrıca bu transparanlığı sahile taşıyıp mayo ya da bikinilerinizle bir kombin yapabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2- Şeffaf üstler de kombinlerinizde çok rahat kullanabileceğiniz parçalar. Seksi fakat tedbirli bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız, transparan bluzunuzu kısa üstle ya da bir sütyenle tamamlamanızı öneririm. Kusursuz bir şıklık içinse, tercihinize göre kombininizi spor ya da feminen parçalarla kombinleyebilirsiniz. Dikkatler transparan detaylardan oluşan üst kısmınıza çekileceğinden, tamamlayıcı olarak basit ve sade parçalar kullanmanız doğru olacaktır.

3- 2014 ilkbahar-yaz sezonu defilelerinde öne çıkan bir diğer detayda transparan kumaşlarıneteklerde çokça kullanılmasıydı. Danteller, tüller ve plastik gibi malzemelerle tasarlanan etekler ve onların tamamlayıcıları kalın ve opak üstlerle yapılan defile lookları gerçekten büyüleyiciydi. Bu stili günlük hayata taşımak için şeffaf elbiselerde olduğu gibi şeffaf eteklerin de içine kısa astarlar, etekler ya da şortlar kullanılabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4- Transparan etek dedik, elbise dedik, üst dedik, pantolon demesek olmazdı.  Transparan pantolonlarda tabi ki diğerleri gibi çok popüler. Şeffaf pantolonlar, olmazsa olmazı kısa şortlarla giyildiğinde gerçekten gizemli bir hava yaratıyor. Seksiliği de içinde barındıran bu görüntünüzü nispeten kalın üstlerle tamamlamalısınız. Özellikle gece stilinize biraz lükslük ve ışıltı katmak istiyorsanız, parıltılı bir kumaştan seçeceğiniz şeffaf pantolonunuzla isabetli bir tercih yapmış olacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın