Görüş Bildir
Haberler
Sokak Röportajında 'Kafa Keseceğim' Diyen Suriyeli Genç Sınır Dışı Edilecek

etiket Sokak Röportajında 'Kafa Keseceğim' Diyen Suriyeli Genç Sınır Dışı Edilecek

Yasin Arslan
30.05.2019 - 20:10 Son Güncelleme: 31.05.2019 - 08:52

Bursa'da internetten yayın yapan yerel kanalın muhabirine verdiği röportajda ”Kafa keseceğim' dediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Suriyeli A.A.F. (24), yarın sınır dışı edilecek. Sınır dışı edilmek için yeniden evinde gözaltına alınan A.A.F., Bursa İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı habere göre, sokak röportajında 'kafa keseceğim' ifadelerini kullanan Suriyeli A.A.F.’nin, Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Göç İdaresi’nce Türkiye’den sınır dışı edilmesine karar verildi. Bugün yeniden evinde gözaltına alınan A.A.F., Bursa İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

A.A.F.'nin yarın sınır dışı edileceği bilgisi paylaşıldı.

A.A.F.'nin yarın sınır dışı edileceği bilgisi paylaşıldı.

Sokak röportajında kullandığı ifade tepki çökmişti👇

İnternet üzerinden yayın yapan yerel kanalın muhabirine verdiği röportajda, Suriye uyruklu A.A.F.’nin ”Kafa keseceğim' demesi, tepki toplamıştı. Görüntünün sosyal medyada yayılması ve tepkilerin artması üzerine Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca A.A.F. için yakalama kararı çıkartmış ve gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan Suriyeli A.A.F., emniyetteki sorgusunun ardından 29 Mayıs’ta adliyeye sevk edildi. A.A.F., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Gözaltına alınan Suriyeli A.A.F., emniyetteki sorgusunun ardından 29 Mayıs’ta adliyeye sevk edildi. A.A.F., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

A.A.F.’nin, savcılık sorgusunda, ”Arkadaşlarımla sokakta gezerken, adamla kadın kavga ediyordu. Adamın, kadına vurduğu gördüm. Yanlarına giderek, kavgayı ayırdım. Daha sonra o adamla ben kavga etmeye başladım. Çevredekiler kavgayı ayırdı. O sırada elinde kamera ve mikrofon olan kişiler geldi. Ne olduğunu sordu. Ben de ’Kadına vuruyor. O adamın kafasını keserim’ dedim. Kadına vuran adam için o cümleyi söyledim. Benim sözlerim çarptırıldı. Suçsuzum” dediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
680
126
67
36
18
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
begonvila

Bugün metroda duyduğum şey beni şok etti. Emekliye 1000 Suriyeliye 3000 Suriye ye gidene 7000 tl bayram ikramiyesi veriliyor. Allah belasını versin bunların ... Devamını Gör

efsane romeo

7000 bini versinler ben suriyeye giderim amk.

Burak Advan

bence bayram için ülkesine giden de geri alınmasın almanya bunu zamanında çok yaptı bizimde yapmamız lazım.

ben sitiller

hayvanlar kafa kesmesını bılıodun madem ülkenı savunsaydın yamyamlar ayrıca savaş bitti mk neden kımse bunlar geri gitsin demior seçimlere 4.5 yıl var 10 mıl... Devamını Gör

tam bunu yazıyordum yorumunu gördüm. bayram gezmesine gidiyorlarsa orada yaşayabilirler de bence. dediğin gibi iyice yerleştiler.