Görüş Bildir
Haberler
Sokağa Çıkma Yasağı Bitti Mi? Kafe Ve Restoranlar Açılacak Mı?

Sokağa Çıkma Yasağı Bitti Mi? Kafe Ve Restoranlar Açılacak Mı?

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle yaklaşık iki aydır sokağa çıkma yasakları uygulanıyor. Hafta içi belirli saatlerde ve hafta sonu tam gün olarak sokağa çıkma kısıtlamaları yürürlükte. Ayrıca 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşların da sokağa çıkma saatleri kısıtlanmış durumda. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “10 Şubat’ta yapacağım açıklama ile bazı müjdelerim olacak” açıklamasında bulundu. Bu duyuru sonrası vatandaşlar sokağa çıkma yasaklarını merak etmeye başladı. Sokağa çıkma yasağı kalkacak mı? Kafe ve restoranlar yeniden açılacak mı? İşte son gelişmeler…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sokağa Çıkma Yasağı İptal Mi Olacak?

Sokağa Çıkma Yasağı İptal Mi Olacak?

İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelgeye göre hafta içi akşam saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma yasağı, bir sonraki gün sabah saat 05.00’de sona eriyor. Hafta sonu ise yasak tam gün olarak uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı müjde açıklaması sonrası kulislerde sokağa çıkma yasaklarının iptal edileceği konuşulmaya başlandı.

Kafe Ve Restoranlar Açılacak Mı?

Kafe Ve Restoranlar Açılacak Mı?

Ayrıca koronavirüs tedbirleri kapsamında kafe ve restoranların çalışma şeklinde de değişiklik yapılmıştı. Kafe, restoran ve barlar müşteri kabul edemiyor ve sadece paket servis olarak hizmet verebiliyor. Çarşamba günü yapılacak açıklamada kafe ve restoranların kademeli şekilde ve HES Kodu uygulaması ile açılacağı konuşuluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın