Görüş Bildir
Haberler
Sizi Genç Gösterecek Saç Modelleri

etiket Sizi Genç Gösterecek Saç Modelleri

Melda Köksal
19.04.2014 - 12:52 Son Güncelleme: 19.04.2014 - 12:54

Saç modelinizi değiştirirken dikkat edeceğiniz en önemli nokta, sizi olduğundan daha genç göstermesi olacaktır.

Abartıya Kaçmamalı Saç modeli seçerken mutlaka doğal görünüm sağlamak önemli. Kuaföre gidip düğüne gider gibi saç modelleri yaptırmak sizi oldukça yaşlı gösterecektir.

Uzun Saçlar Genel olarak belli bir yaştan sonra kadınlar saçlarını kestiriyor. Fakat genç görünüm için uzun saçlar ideal. Kısa saçlarla da genç görünebilirsiniz fakat modern bir model seçmek koşuluyla.

Boyayı İhmal Etmeyin Genç görünmek için saç boyasına çok dikkat edilmeli ve ağaran saçlar kesin olarak boyanmalıdır.

At Kuyruğu Genç gösteren bir başka saç modeliyse at kuyrukları. Düz ya da dalgalı saçlarınza yapacağınız at kuyrukları ile olduğunuzdan genç görünmeniz garanti.

Düz Saçlar Düz saçlar, fön ya da düzleştirici kullanılarak yapıldığından, biraz daha meşakkatli saç modelleri arasındadır. Lakin daima uğraşırım derseniz bu modeller de tam sizlik. Düz saçlarınızı kahkül ile tamamladığınız takdirde, olduğunuzdan bir hayli genç görünebilirsiniz.

Örgü Genç gösteren bir diğer saç modeli de örgülü saçlardır. Genç gösteren örgülü saçlar; sımsıkı örgülerden ziyade, hafif salaş olanlardır. Yanlardan oluşturulan ve arkaya doğru atılan örgüler sizi olduğunuzdan daha genç bir görünüme kavuşturur.

haber kaynağı: trendnotlari.com/estetik-güzellik

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın