Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Sivas'ta DG Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. 2-2 biten mücadelede birer puanı paylaşan iki takım da zirve mücadelesinde Başakşehir ile Trabzonspor'u takip ediyor.
Sivas'ta Puanlar Paylaşıldı: Kıran Kırana Geçen Maçta DG Sivasspor ile Galatasaray 2-2 Berabere Kaldı
Sivasspor tribünleri mücadele öncesinde İdlib şehitlerimizi unutmadı.
"Vatana Can Feda" kareografisi yapan Sivasspor taraftarları tribünlerden güzel bir mesaj iletti.
Mücadeleye ilk 11'de başlayan Sofian Feghouli Galatasaray forması ile 100. maçına çıktı.
Maça hızlı başlayan Sivasspor 7.dakikada Hakan Arslan'ın gölü ile 1-0 öne geçti.
Sivasspor hızlı ataklarına devam ederken organize bir şekilde atağa çıkan Galatasaray 14.dakikada Falcao ile cevap verdi.
Radamel Falcao'nun Galatasaray'daki golleri devam ediyor.
Ataklarını sıklaştıran Galatasaray ilk yarının bitimine az bir süre kala 37.dakikada Feghouli ile 2-1 öne geçti.
Bu gol ile ilk yarı 2-1 Galatasaray üstünlüğü ile bitti.
İkinci yarıda Sivasspor oyunu dengeledi ve 59. dakikada eşitliği yakaladı.
Seri'nin Fernando'ya yaptığı harekette hakem VAR'a başvurdu ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre Kılınç, skora 2-2'lik eşitliği getirdi.
Ligde 8 maçtır kazanan Galatasaray'ın serisi aldığı bu beraberlikle sona ererken, Sivasspor yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı.
Şampiyonluk yarışında yara alan iki takım da, karşılaşma sonrası puanlarını 49'a yükseltti.
1 puan iyidir ama ikinci yarıda Galatasaray oyundan düştü gol yemeyide beklemiyorduk iyice problem yaşadık.

Sezonun ilk yarısındaki Sivas'la dün izlediğim Sivas arasındaki fark neydi öyle? Bilinçsiz kör dövüşü gibi gelen topu şişirmeler, saçma sapan pas hataları, organizasyon sıfır... GS biraz daha bilerek dikine oynayark atak yaptı ama merkezi iyi kullandılar birde Onyekuru kişisel hızıyla gidiyor. Atılan 2 golde kopya resmen arka direğe doğru orta göbeğe çevirme boş kaleye gol. Merak ettiğim Sivas'ın defansı 2 golde de nasıl uyuyor? Amatör takım gibiydiler. Penaltı kararı doğru 2 gün önce BJK maçında verilenin aynısı. O taban kalkarsa düdük çalar net. Ama son dakkada Saracci'nin yaptığına nasıl bir hakem sarı kart verir? Penaltıyı yaptıran Seri'nin tabanına nasıl kart çıkmaz? Resmen şaka gibi.. Soran olursa adil lig, hakemler GS'nin aleyhine diye ağlarlar... 2 önemli adama kart vermekten korkan hakemler ve medya baskısındaki GS...

Saracii 200% direkt kırmızıyla ihraç, Ama penaltıda taban kalkmıyor, ayak içi ile topu uzaklaştırmaya çalışıyor, taban net yok. evet ayak içi ile müdahale var ama topa değdiği için orada harekette devam edilmeliydi. Kural der ki, müdahale edilirken, önce topa müdahale edilirse ve hareketin devamı topa müdahalenin devamı niteliğinde olursa faul verilmez. (Net cümle bu değil aklımda kalanı yazdım)

bana kalırsa o penaltıyı 2 gün önce BJK' aleyhine verildği için onun altında ezilmemek içn verdiler. verilmeyebilirdi çok bariz değildi belki ama kararlar çelişkili olmaması için verildi diye düşünüyorum.

Haksızsın diyemem. MHK sıçtı bu hafta. ve geçen hafta. GS koparsa millet abonelik iptal ettiriyor. FB BJK VE TS ne kadar abonesi var. onlar iptal ederse, gelir kaybı yaşıyorlar. O yüzden, Araplara satılan beYin sports, Tayyip beYin ricası ile liglere düzenleme geliyor. Bilmeyen ergendir zaten.

GS lıyım ama, bence de kırmızı olmalıydı o. Yakışmadı. GS gibi üstdüzey kulüpte oynuyorsan o kırmızı çıkacak. Penaltı' da hatalı olduğundan ötürü o pişmanlıkla veremedi.

Dünyanın en net penaltısına nasıl penaltı demezler lan bu gerizekalılar amk haftaya derbi maç var diye seri ikinci sarıdan saraccimi ne boksa direk kırmızıdan atılmıyo hala ağlıyo sik kafalılar :)

2 Gün önceki BJK maçında verilen pozisyonun aynısı verildi o maçta sesiniz neden çıkmıyordu peki? açık açık taban kaldırıldı ayağına geldi o pozisyon her yerde fauldur açık açık da penaltıdır. Ankaragücüne verilenin penaltı olduğu gibi.

penaltı değil ki sadece, saracchi ye son dakika yapılan kırmızı kartlık değil futboldan menlik harekettir. bir de saracchi ye sarı az görmüş paşam.. sivassporlu oyuncu saracchiyi biçmeye gelmiş resmen adamın surat ifadesine bakın anlarsınız.

ha yani adamın yüz ifadesine göre kart verilmesi gerekiyor öyle mi?? lan bi git amk açık açık adamın göğsüne tekme atıyor kasıtlı bir şekilde... sarıyı az bulmuşmuş tabi az buldum bunun adı nerede olursa olsun net kırmızı kart ve en az 3 maç cezadır... ama siz rabbena hep bana mantığıyla gidip adaleti sadece kendi lehinize saydığınız için bunda karta gerek yok aslında dimi. hatta adam göğsüyle neden sarachi nin ayak tabanına vurdu acaba?? futboldan menmiş önce futbolun kurallarının ne olduğunu öğren ondan sonra konuş evladım

senin gibilere futbol izlemeyi bile yasaklamalılar, gözün forma rengini görüyor sadece belli ki başka bir boktan anladığın yok. ama kıçınızı da yırtsanız GS şampiyon 'evlat'...
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın