Görüş Bildir
Haberler
Sırları Açığa Çıktı! Ünlülerin Hayran Kaldığımız Instagram Fotoğraflarında Daha Güzel Görünmek İçin Kullandıkları Taktikler

etiket Sırları Açığa Çıktı! Ünlülerin Hayran Kaldığımız Instagram Fotoğraflarında Daha Güzel Görünmek İçin Kullandıkları Taktikler

Sosyal medyada gezerken, o çok sevdiğimiz ünlülerin fit vücutlarını, keskin yüz hatlarını görünce herkes biraz iç çekiyor biliyoruz. Sırları fotoğrafları editleme kısmında değil, onlar daha fotoğrafı çekerken nasıl güzel çıkacağını hesaplıyorlar. Biz de sizler için uyguladıkları yöntemleri derledik. Gelin bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gözleri kısarak bakmak:

1. Gözleri kısarak bakmak:

Bu bütün ünlülerin kullandığı en son yöntemlerden biri. Daha çekici ve genç gözükmek için gözlerini biraz kısarak, gülümsemeden poz veriyorlar. Bu da çenelerinin daha uzun görünmesini sağlıyor ve daha genç gözüküyorlar.

2. Bütün saçı tek tarafta toplamak:

2. Bütün saçı tek tarafta toplamak:

Fotoğraf çekme sanatında başarılı olan Kylie Jenner'dan da bir şeyler öğrenmeden geçemezdik. Kylie'nin güzel fotoğraflarında saçları hep sağ tarafında duruyor. Saçınızı tek tarafta toplamanız çene hatlarınızı daha keskin gösterirken aynı zamanda da saç boyunuzu daha uzun gösterecektir.

3. 'Gözle gülmek' taktiğini kullanmak:

3. 'Gözle gülmek' taktiğini kullanmak:

Gözlerinizi yavaş bir şekilde kısarak gülümsediğiniz zaman, gülüşünüz daha özgün gösterir, hatta dudaklarınızı hareket ettirmenize bile gerek kalmaz.

4. Poz verirken dil ile elmacık kemiğine baskı yapmak:

4. Poz verirken dil ile elmacık kemiğine baskı yapmak:

Belirgin elmacık kemiklerine kontur yaparak da sahip olabilirsiniz. Ama makyajsız bir günde fotoğraf çektirmek istediğiniz zaman aynı etkiyi elde edemezsiniz. Eğer gülümserken, dilinizle damağınıza baskı uygularsanız elmacık kemikleriniz daha belirgin duracaktır.

5. Yukarıdan fotoğraf çekmek:

5. Yukarıdan fotoğraf çekmek:

Yukarıdan fotoğraf çekme tekniğini en çok Kim Kardashian'ın fotoğraflarında görebilirsiniz. Bu sayede yanaklarınıza vuran ışık artacak ve yüzünüz daha uzun ve zayıf gözükecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kahkaha ile gülmek:

6. Kahkaha ile gülmek:

Bu aslında ne kahkaha atmak ne de gülümsemek, ağzınızı biraz açıp gözlerinizi de hafif kıstığınız an, mükemmel bir fotoğrafa sahip olacaksınız. Bu duruş hem çok eğlendiğinizi düşündürecek hem de daha genç gözükeceksiniz.

7. Sol tarafınız her zaman sağ taraftan daha iyidir.

7. Sol tarafınız her zaman sağ taraftan daha iyidir.

Arkadaşlarımızın fotoğraflarını çektiğimiz zaman ya da selfie çekerken hep uygun taraflarını bulmaya çalışırlar. Hiç fark ettiniz mi bilmiyoruz ama ünlüler genellikle sol tarafları ile poz veriyorlar. Bu konuda yapılmış bir araştırma bile var. Wake Forest University'ye göre, duygularımızı yansıtma konusunda sol tarafımız her zaman daha başarılı.

8. Çene aşağı taktiği:

8. Çene aşağı taktiği:

Yukarıdan çekilen fotoğraflar gibi, çenenizi aşağı eğdiğiniz fotoğraflar da aynı aslında. Ama bu duruş sizi daha çekici ve gizemli gösterecektir. Ek olarak, gözleriniz daha büyük gözükecek...

9. Kameraya bakmamak:

9. Kameraya bakmamak:

Direkt kameranın gözünün içine bakmak yerine, daha uzak bir yere bakmak sizi daha çekici gösterecektir. Bunun dışında, fotoğrafı gören insanlar beklemediğiniz bir anda çekilen bir fotoğrafta bile nasıl bu kadar güzel olduğunuzu düşünecekler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
269
86
48
47
35
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fatih Öztürk

7. Sol tarafınız her zaman sağ taraftan daha iyidir. Bu çok doğru :D

Fotoğrafçıyım kesin işe yarayanlar 1,2,3,5. Diğerleri değişkenlik gösterebilir.