Görüş Bildir
Haberler
Şirin Payzın ile AK Partili Birinci Arasında 'Karayılan' Kavgası

Şirin Payzın ile AK Partili Birinci Arasında 'Karayılan' Kavgası

AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, gazeteci Şirin Payzın'ı PKK'lı Murat Karayılan ile olan fotoğrafı üzerinden hedef aldı. Payzın, fotoğrafın AK Parti'nin başlattığı 'çözüm süreci' sırasında çekildiğini hatırlatarak yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Şirin Payzın, sosyal medyada AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci ile tartıştı.

Birinci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Bazı bilgiler geliyor: HDP'nin masayla sıkı Bakanlık pazarlığı içinde olduğuna dair. HDP’nin 3 Bakanlık talebi olduğu söyleniyor. Milli Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı. Kabus gibi...' ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Birinci’ye yanıt veren gazeteci Şirin Payzın 'Nasıl yani Kürtleri mi aşağılıyor? Bu ülkenin eşit vatandaşları Kürtler Bakan da olur Cumhurbaşkanı da .. Ama mesela Rüşvetçiler Büyükelçi olamaz, hırsızlar da Bakan' ifadelerini kullandı.

Birinci, Payzın'ın bu paylaşımına bir fotoğrafla yanıt verdi. Payzın'ın PKK'lı Murat Karayılan ile fotoğrafını paylaşan Birinci, 'Kürt benim öz kardeşimdir. Kastım, senin dağda ziyaret edip fotoğraf çektirdiklerinle iş tutanlar' dedi.

Payzın, fotoğrafın 'çözüm süreci' döneminde yapılan ve CNN Türk'te yayımlanan röportaj sırasında çekildiğini belirtti:

“Vesile oldu. Bu röportaj AKP’nin çözüm süreci yani ‘iş tuttuğu’ dönemde yapıldı. Dolmabahçe mutabakatı öncesi AKP’nin ‘Tarihi’ dediği ateşkes çağrısını izlemek üzere TRT, AA, Ulusal kanallar, AKP’li köşe yazarları ile birlikte gittik, soru sorduk. Röportaj CNN Türk’te yayınlandı. Arşivde” yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
9
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Bunlar kendileri görmezden gelince arşivlerin silindiğini falan zannediyor herhalde. Çözüm sürecindeki ihanet koskoca bir tabuyu yıktı fakat hâlâ milliyetçi ... Devamını Gör

filozofik

Şirin midir nedir yazıklar olsun, bunun hiç bir haklılık gerekçesi olamaz

RACON X RACON

Perinceke alkis tut sen.O Öcalana cicek verdi ve ziyaretinda bulundu ve bugün akp yaninda kanakalik yapiyor.Aklin varsa bunuda bir düsün..

Selam Öabakan

işallah en yakın akrabanı pkk denen o çocuklrı öldürür şirin