Görüş Bildir
Haberler
Sinema Kültürün Ne Kadar İyi?

Sinema Kültürün Ne Kadar İyi?

miray soysal
01.01.2022 - 17:15

Film izlemek bazılarımız için vazgeçilmez bir kültür ve tutku kaynağı. Peki, senin sinema kültürün ne kadar iyi?  Haydi birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Hangi film türünü izlemeyi daha çok seviyorsun?

3. Peki, bir yönetmen seçmeni istesek?

4. En çok nerede film izlemeyi seviyorsun?

5. Bir soru daha: Ne sıklıkla film izlersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok hangisini tercih ediyorsun?

7. Son olarak: Bu filmlerden birini seçmeni istesek?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sinefilin önde gidesiniz!

Senin için bir film sadece 'iyi' ya da 'kötü' değildir. Bir filme farklı boyutlardan bakıp anlamayı ve yorumlamayı seversin, hatta bunu birkaç kişi ile yapmak sana daha çok zevk verir. Birçok usta yönetmenin başyapıt olarak değerlendirilen filmlerini izlediğin için beyaz perdeye oldukça hakim olduğunu söyleyebiliriz. Film izlemek senin için bir tutkudur. Çevrendekiler bir film izleyecekse senden mutlaka fikir alırlar, bu da senin çok iyi bir izleyici olduğunun kanıtı!

Sinemasever!

Çok film seyrediyorsun hatta film bitince üstüne okuyup, düşünüyorsun. Usta yönetmenlerin çoğu filmini izlemişsindir, bu yüzden sinema kültürün oldukça gelişmiş. Film seyrederken adeta yaşıyorsun. Karakterlerle birlikte öfkeleniyor, duygulanıyor ve gülüyorsun hatta izlediğin film senin için çok iyi bir yapıtsa birkaç gün etkisinden çıkamıyorsun. Başkahramanın yaşadığı şeyleri çoğu zaman sen de yaşıyorsun. Sağlam bir sinema zevkin var, hatta senden film tavsiyesi alabiliriz!

İzleyici!

Senin için bir film iyi ya da kötüdür fazla yorumlamaya gerek yoktur. Film izlerken bazen sıkıldığını, hatta sinemada izlesen bile yarısında çıktığını söyleyebiliriz. Dizi izlemeyi daha çok seversin, çünkü daha kısa ve devamlılığı vardır. Bizce iyi filmleri izlersen ve başyapıtlarla devam edersen sinemanın zevkine varacaksın. Biraz zamanı var ama bu zevki tadacaksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
28
23
13
8
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın