Görüş Bildir
Haberler
Şımartılmak İçin Doğmuşlar: Boğa Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

etiket Şımartılmak İçin Doğmuşlar: Boğa Burcu Biriyle İlişki Yaşamadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Şey

Ma Belle
26.05.2023 - 22:02

Boğalar yönetici gezegenleri Venüs olduğu için romantik, havalı ve bir o kadar da şehvetli burçlardır. Şimdilik Boğa burçları için çok bir şey söylemeyelim çünkü onlarla bir ilişkiye başlamadan önce bilmen gerekenleri listemizde sıraladık. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sanata düşkün olduklarını hemen anlayabilirsin.

Bir Boğa burcu ile ilişkiye başlamadan önce sanatsal yönünün olduğunu mutlaka bilmelisin. Zaten Boğa burçları ile ilk tanıştığında onların sanata düşkün insanlar olduklarını anlayabilirsin. Giyim tarzları, dinlediği müzikler, resim yetenekleri ve el becerileri ile kendilerini belli ederler.

2. Yemek yemeyi ve yapmayı çok severler.

Boğa burçlarının yemek yemeyi ve yapmayı sevmediği nerede görülmüş! El becerileri kuvvetli olduğu için leziz mi leziz yemek yaparlar ve midelerine düşkündürler. Özellikle sevdiklerine lezzetli tatlılar, ağız sulandıran yemekler yapmaya bayılırlar. Boğa burcu ile bir ilişkiye başlamadan önce biraz kilo almayı da göze almalısın!

3. Eşyalarına çok önem verirler, özellikle kıyafetlerine!

Romantik bir burç olan Boğa burçları, maneviyata önem verdikleri gibi maddesel şeylere de çok önem verirler. Kıyafetleri hep temiz kokar, gardroplarında birçok kıyafet saklarlar ve onlara dokunulmasından pek hoşlanmazlar. Bir Boğa burcu eğer dolabına girmene ve kıyafetlerini karıştırmana izin veriyorsa bil ki sana karşı bir şeyler hissediyordur!

4. Temas bağımlısı birini görürseniz onda mutlaka bir Boğa etkisi olduğunu bilin.

Venüs'ün göz bebeği Boğa burçları karşısındaki kişiye bir şeyler anlatırken mutlaka ona dokunmak ister. Dizine, ellerine, omzuna veya vücudunun herhangi bir yerine dokunmadan duramazlar. İletişim kurarken bile bu kadar temas etmeyi seviyorlarsa, kim bilir partnerlerine nasıl davranırlar! Bunun için bir sonraki maddeye hemen geçelim!

5. Boğa burçları cinsel dürtüler konusunda diğer burçlar ile yarışır!

Temas bağımlısı olan Boğa burcu, yönetici gezegeni Venüs olduğu için duyguları kadar cinselliğini de yoğun derecede yaşamak ister. Ten uyumunu yakaladığı partneri ile öpüşmekten ve sevişmekten asla bıkmaz. Cinsel dürtüleri de oldukça çalışkan olan bu burç, partnerlerinin suyuna gitmeye bayılır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Takdir edilmeye bayılırlar!

Boğa burçları takdir etmeye ve özellikle takdir edilmeye bayılırlar. Partnerlerinin takdir edebileceği yönlerinin çok olması, onları partnerlerine daha çok bağlar. Çünkü hem övmek hem de övülmek, onların doğasında var.

7. Bir hafta sonu etkinliği olarak: Alışveriş!

Maneviyata verdikleri önem kadar maddeye de önem verdiklerini söylemiştik. Boğa burçları alışveriş yapmaya bayılırlar. Bir şey satın almasalar bile reyonlar ve raflar arasında ya da internet alışverişinde kategoriler arası gezmeyi severler. Bu etkinliği partnerleri ile yapmaları, Boğa burçlarını ilişkide daha mutlu kılar. Kendisinin mutlu olması, ilişkinin de keyifli bir hal alacağına işaret eder.

8. 'Seni seviyorum' demeleri biraz zaman alabilir.

Boğa burcunun romantik ve şehvet dolu bir burç olduğunu artık biliyoruz. Duygularını yoğun yaşamayı sevmelerine rağmen bunu sözlü olarak dile getirmek konusunda biraz yavaş olabiliyorlar. 'Seni seviyorum' demek yerine sana en sevdiğin tatlıyı yapabilir, hafta sonu için etkinlik planlayabilir ya da sürpriz bir filme çift kişilik bir bilet alabilir. Onlar için sevgisini göstererek belli etmek, söylemekten daha etkilidir.

9. Özel günleri unutulmaz kılarlar.

Venüs'ün göz bebeği Boğa burcu ile ilişkiye başlamadan önce şunu bilmelisin ki; Boğa burçları için özel günler çok önemlidir. Kendisine dair özel günlerin sıradan geçmesi onları rahatsız eder. Kaldı ki, partnerlerine özel günlerde eşsiz bir deneyim yaşatmak istemeleri gayet doğaldır. Bu yüzden onunla ileride ilişkiye başlayacaksan hafızanı tazelesen iyi olur!

10. Eleştiriye pek gelemezler... Biraz nazlı bir burç diyebilir miyiz?

Boğa burçları eleştirmeyi sever fakat eleştirilmeye pek gelemezler. Yapıcı eleştirilere açıktırlar fakat eleştirinin boyutu biraz değişmeye başlayınca kendilerini rahatsız hissedebilirler. Bu bizce özgüvenli olmalarından ve bu özgüvenin getirdiği mükemmeliyetçilik duygusundan kaynaklanıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın