Görüş Bildir
Haberler
Sigaraya Yeniden Zam! 6 Aralık Güncel Sigara Fiyatları Listesi

Sigaraya Yeniden Zam! 6 Aralık Güncel Sigara Fiyatları Listesi

Sigara zammı ile ilgili son dakika gelişmesi: Sigara fiyatları 2021, yeni haftanın ilk gününde vatandaşların gündemine oturdu. Sosyal medyada, BAT, JTI, Philip Morris gibi önde gelen sigara markalarına toplu zam geleceği iddia edildi. Peki güncel sigara fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Aralık güncel sigara fiyatları listesi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tütün ürünü kullananlar, zamlı sigara fiyatları iddiası hakkında bilgi edinmek amaçlı araştırmalarına devam ediyor. Sosyal medya mecralarında yer alan çeşitli iddialar arasında Royal Tobacco ürünlerine 2 tl zam oranı yer aldı. Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine Marlboro, Winston, Muratti, Parliament güncel sigara fiyat listesi merak edilirken sigaraya zam mı geldi sorusuna yanıt aranıyor.

Sigaraya Zam mı Geldi?

Sigaraya Zam mı Geldi?

Sigara firmalarından henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Son yapılan zamda; Royal Tobaccı ürünlerine 2 TL zam geldiği açıklanmıştı. Şuan için diğer markalarda zam bulunmuyor.

Tekel Bayilerinden Uyarı Geldi

Tekel Bayilerinden Uyarı Geldi

Sosyal medyada son yayılan haberlerde Marl, Parl, Mur, Chst gibi sigaralara 5 TL zam geldiği iddia edildi. Ancak sigara fiyatları ile ilgili Tekel Bayileri Platformu'ndan açıklama geldi.

Tekel Bayileri Platformu'ndan yapılan açıklamada, 'Zamlı haberlere itibar etmeyiniz.' uyarısı yapıldı.

Güncel Fiyatlar

Güncel Fiyatlar

Philip Morris

Marlboro Edge: 17 TL

Marlboro Touch: 18 TL

Marlboro: 19 TL

Parliament: 19,50 TL

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
SO_FAR_SO_GOOD

GELMİŞ CANIM GELMİŞ. HEM DE KOL GİBİ https://eksisozluk.com/img/k2mhm9xy

Seda Türk

sen ocaktan sonra gelecek zamları gör bu türkiye bir 5 yıl daha bunları çekecek hali kalmadı iç karışıklık çıkarırlar seçimde hainler