Görüş Bildir
Haberler
Şiddetli Fırtına Sebebiyle İptal Edildi! 11 Ocak Salı Hangi Feribot Seferleri İptal Oldu?

Şiddetli Fırtına Sebebiyle İptal Edildi! 11 Ocak Salı Hangi Feribot Seferleri İptal Oldu?

GNS
10.01.2022 - 20:27

Olumsuz hava koşulları sebebiyle 11 Ocak Salı günü yani yarın yapılacak olan bazı feribot seferlerinin iptal edildiği bilgisi verildi. Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcada ilçelerine yapılması planlanan bazı feribot seferleri şiddetli fırtına uyarısı sebebiyle iptal edildi. Hangi feribot seferleri iptal edildi? Yarın hangi feribot seferleri iptal oldu? 11 Ocak hangi feribot seferleri yok? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11 Ocak Salı günü Çanakkale'den Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak feribot seferlerinin kötü hava koşulları sebebiyle iptal edildiği bildirildi. Kuzey Ege Denizi açıklarında beklenen şiddetli fırtına dolayısıyla deniz ulaşımına bir gün arayla ara verildiği ve bazı feribot seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Çanakkale Boğazı- Adalar Hattı Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale Boğazı- Adalar Hattı Feribot Seferleri İptal Edildi

Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildiği açıklandı. Feribot seferlerinin iptal edilmesinin sebebinin; yarın beklenen şiddetli fırtına olduğu açıklandı. 11-12 Ocak'ta feribot seferleri yapılamayacak.

Hangi Feribot Seferleri İptal Edildi?

Hangi Feribot Seferleri İptal Edildi?

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'nde beklenen fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'ya yarın yapılması planlanan tüm feribot seferlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Aynı zamanda etkisini devam ettirecek fırtına sebebiyle Geyikli-Bozcaada hattında 12 Ocak Çarşamba günü yapılması planlanan seferlerin de iptal edildiği açıklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın