Görüş Bildir
Haberler
Şiddete Uğrayan Kadını Kurtarmak İsterken Öldürülen Çumralıgil'in Babası: 'Oğlum İnsanlık Görevini Yaptı'

Şiddete Uğrayan Kadını Kurtarmak İsterken Öldürülen Çumralıgil'in Babası: 'Oğlum İnsanlık Görevini Yaptı'

Ulaş
31.05.2021 - 11:13

Şiddete uğrayan kadını kurtarmaya çalışırken bıçaklanarak hayatını kaybeden Orhan Çumralıgil'in babası Turhan Çumralıgil, 'Oğlum yapılması gerekeni, insanlık görevini yaptı' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konya'da bir apartmanın girişinde 25 Mayıs'ta meydana gelen olayda, sigortacılık yapan, aynı zamanda yüzme ve boks antrenörü de olan Orhan Çumralıgil ve arkadaşı Dündar Kömürcü, yanında çocuğu olan bir kadını darp eden Fatih Özçiftçi ve Yaşar Karadeniz’e müdahale etti. Fatih Özçiftçi ikisini de bıçakladı. Çumralıgil hayatını kaybetti, Kömürcü ise yaralandı. Gözaltına alınan Özçiftçi ve Karadeniz de sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

'Gurur duyuyoruz...'

'Gurur duyuyoruz...'

Orhan Çumralıgil'in, eski milli boksör babası Turhan Çumralıgil, eşi Emine ve 5 yaşındaki torunu Elif ile oğlunun mezarını ziyaret etti. Turhan Çumralıgil, 'Onunla gurur duyuyoruz. Oğlum yapılması gerekeni, insanlık görevini yaptı. Temiz bir çocuktu. Yardım isteyene yardım etmeyelim mi yani? Olaydaki kadının daha sonraki çelişkili ifadeleri bizi üzüyor. Kadınlar için üzülüyorum. Kadınların bu duruma sahip çıkması gerekiyor. Beklentim, en ağır cezayı alması' dedi.

Orhan Çumralıgil’in serebral palsi (beyin felci) hastası 5 yaşındaki kızı Elif’in henüz babasının öldüğünü bilmediğini söyleyen Turhan Çumralıgil, 'Torunum babasının öldüğünü daha idrak edemiyor. Günlerdir yolunu gözlüyor. Her kapı zili çaldığında babam geldi diye seviniyor' diye konuştu.

Şahısların tartışma sırasında kendilerine küfrettiğini iddia eden Fatih Özçiftçi ise kavga sırasında evden bıçak aldığını söyleyerek, 'Ben bıçağı alıp dışarı çıkar çıkmaz bize küfür eden şahsa bıçağı vurdum. Kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum. Ben bıçağı vurunca şahıs biraz benden kapıya doğru ilerledi. Yanındaki diğer şahsa da vurdum. Ona da kaç kez vurduğumu hatırlamıyorum. Baktığımda biri bir tarafta biri diğer bir tarafta yatıyordu' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
9
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azula

Öyle bir zaman ki insanlık namına bile bir şey yapılamıyor.

favilla favilla

zilli gercekkeri söylesene abi sen karışma demismis ulan sana kimse adamı sen öldürdün demiyor bı yardım istedim demeye bile utanıyor musun adamcagiz canını ... Devamını Gör