Görüş Bildir
Haberler
TV
Sevmek Zamanı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sevmek Zamanı Final Bölümü Fragmanı

Sevmek Zamanı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Sevmek Zamanı Final Bölümü Fragmanı

GNS
14.07.2022 - 19:00

ATV'nin yeni dizisi Sevmek Zamanı 5. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Yayınlanan final fragmanında; Firuze abisi Feryat'ın karşısında ne olursa olsun dik durması gerektiğini söyler. Yaşadıklarına rağmen ailesine destek çıkan Firuze, herkesi duygulandırır. Leyla ise Feryat'ı tutuklatarak hem Firuze'yi hem de ona karşı Kağan'ı zor durumda bırakır. Ortalık karışırken neler yaşanacağı muammadır. Peki Sevmek Zamanı finalde neler olacak? İşte Sevmek Zamanı 5. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde İlhan Şen ve Deniz Işın'ın yer aldığı Süreç Film imzalı dizi Sevmek Zamanı, ekran macerasına erken veda ediyor. Senaryosunu Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı dizi, düşük reytinglere kurban oldu. Dram ve romantik konulu yerli dizi Sevmek Zamanı, beşinci bölümüyle son kez seyircisi ile buluşacak. Peki Sevmek Zamanı finalde neler olacak? İşte Sevmek Zamanı 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Sevmek Zamanı 5. Bölüm Final Fragmanı | "Sen yıkılırsan biz enkaz altında kalırız!" @atv

Sevmek Zamanı Son Bölüm Özeti

Sevmek Zamanı Son Bölüm Özeti

Firuze nezarete düşmüştür ve kendisini Kağan'ın şikayet ettiğini düşünmektedir. Feryat ise bu durum karşısında kardeşini korumak için Kağan'ın karşısına dikilir. Leyla'nın gazabından korkan Kağan, önce Firuze'yi nezarethaneden çıkartır sonra da 2 yıldır sustuğu her şeyi açıklamaya karar verir.

Leyla'nın yüzüne karşı kızlarının kazasına dair bilinmedik gerçekleri bağıran Kağan herkesi şaşırtır. Onu durduracak hiçbir şey olmaması ile Firuze'nin karşısında tertemiz olabilmek için kağıt üstündeki evliliğini de bitirecek hamleyi yapar.

Fakat Kağan'ın yaptıkları Leyla'yı durduracak gücü bulamaz. Leyla ise günden güne Firuze'ye daha da öfkelenmektedir. Firuze ise Kağan'ın yaptıkları ile büyük bir kafa karışıklığı yaşamaktadır.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın