Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye Çiçek Almak Neden Çok Önemli ?

Sevgiliye Çiçek Almak Neden Çok Önemli ?

Herkese Çiçek
01.02.2014 - 03:05 Son Güncelleme: 01.02.2014 - 10:27

Sevgiliye Çİçek

Çiçekler doğanın gerçek hediyeleridir ve tüm dünyada herkes tarafından sevilen nadir şeylerdendir. Renkleriyle ve kokularıyla çevreye değer katar ve pozitif enerji verir. Ancak kadınlar çiçekleri erkeklere göre daha anlamlı ve güzel bulmaktadır.

Çiçekler kelimelerin ifade edemeyeceği mesajlar taşırlar. Kadınların erkeklere göre daha duyarlı ve derin yaratılışları olduğu için çiçekler onları daha çok etkilenmektedirler. Eğer doğru zamanda doğru çiçek gönderirseniz, bu onu ne kadar değerli bulduğunuzu gösterecektir.

Çiçeksiz romantizm neredeyse imkansızdır. Bu yüzden kadınlar da çiçeklere çok düşkündür. Çünkü çoğu kadın için romantizm her şeyden önce gelmektedir.

Kadınlar çok güzeldir ve etraflarında güzel şeyler olmalıdır. Peki çiçeklerden daha güzel ne olabilir?

Bir kadın ofisinde ya da başka bir ortamda çiçek alırsa bu durum onun sevildiğini ve değer verildiğini etrafındakilere gösterir.  Bunun için en iyi yol çalıştığı yere ya da evine çiçek göndermektir.

Bu durum sadece çiçeklerle alakalı değildir sevdiğinize ne kadar değer verdiğinizle ilgilidir. Sadece çiçek göndermek için verilen sipariş değil aynı zamanda çiçeğin vereceği mesaj da düşünülmelidir. Hangi çiçeğin ne mesaj verdiğini diğer makalelerimizde bulabilirsiniz.

- Centilmen erkekler çiçeklerden anlar ve uygun çiçekleri sevdiklerine gönderirler. Bu temel kural yüz yıllardır geçerlidir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bazı ince ayrıntılara dikkat etmek gerekmektedir. Bunlar nasıl ve ne zaman çiçek göndermekle ilgilidir.

Örneğin eğer biriyle henüz sevgili olmamışsanız çiçek göndermek pek doğru olmayabilir. Bazı kadınlar bundan hoşlanabilir fakat genel olarak pek uygun bir davranış değildir.

Online olarak tanıştığınız bir kadına çiçek göndermek konuşulan süreye bağlıdır. 2-3 haftalık bir konuşma süresini bekleyin ve daha sonra çiçek gönderin. Bu davranış onun cümlelerinden ne kadar etkilendiğinizi göstermek için güzel bir yöntemdir.

İlk buluşmada çiçek almanız ona aşık olduğunuz mesajını verecektir.

İsimsiz çiçek göndermek her zaman akıllıca olmayabilir. Kadınlar genellikle kimden geldiğini tahmin edebildikleri ölçüde bu çiçekleri hoş karşılarlar. Eğer hiç tanımadığınız ve sadece beğendiğiniz birine isimsiz çiçek gönderiyorsanız bu onu biraz tedirgin edecektir.

Bazı günlerde kesinlikle çiçek göndermeniz gerekmektedir. Örneğin, yeni iş, anneler günü, kadınlar günü ve sevgililer günü. Özellikle yeni işe başlamada çiçek gönderimi ilk kez girilen iş ortamında diğer çalışanlar tarafından fark edilecektir. Böylece onun ne kadar sevildiğini ve değer verildiğini herkes anlamış olacaktır.

Kaynak: http://www.herkesecicek.com/blog/cice...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgiliye Çiçek - En Yakın Çiçekçi - Herkese Çiçek

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın