Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye Bağlanmanın Da Bir Sınırı Var

Sevgiliye Bağlanmanın Da Bir Sınırı Var

selcuk gun
15.03.2014 - 15:27 Son Güncelleme: 15.03.2014 - 17:24

Sevgiliye Bağlanmanın Da Bir Sınırı Var

İlgisizlik, yalnızlık, kaybetme korkusu hepimizin ara ara yaşadığı duygular. Yine de ara ara durup içinde bulunduğumuz durumda mı sorun var yoksa biz mi abartıyoruz bir dikkat etmek lazım. İşte dikkat etmeniz gerektiğini haber veren sinyaller

Her an size yazmasını beklemek

Birisiyle beraberseniz sizi aramasını, sormasını beklemek elbette çok normal ama yazdığınız sms’e en geç beş dakika içinde cevap vermesini bekliyorsanız ortada bir sorun var demektir. Her ikiniz de baş etmeniz gereken kocaman bir hayat var. Bağlanmada tehlikenin başladığını gösteren önemli belirtilerden birisi bir iki saat için bile olsa ondan haber almadan duramamanızdır. Sakin olmak en önemli kural unutmayın.

Sadece ondan bahsetmek

Arkadaşlarınızla dışarıdasınız, sohbetinizde onun adı kaç kere geçiyor? Eğer başınıza gelen komik bir olayı anlatıyorsanız çok güzel ama konu ne olursa olsun dönüp dolaşıp lafı ona getiriyorsanız bir sorun var demektir. Arkadaşlarınızı sıkabileceğiniz gibi bir süre sonra gerçekten başka neler üzerinden kendinizi ifade etmeyi de unutabilirsiniz. Üstelik arkadaşlarınızın da ona karşı gereksiz bir önyargısı oluşabilir.

Sizsiz plan yapmasına tahammül edememek

Eğer hayat şartlarınız uygunsa ve birbirinizi her gün görebiliyorsanız bu elbette çok güzel ama siz olmadan plan yapmasına tahammül dahi edemiyorsanız ortada bir sorun var demektir. İkinizin de başka hayatları olduğunu, nefes almanız, birbirinize anlatacak şeyler biriktirmeniz gerektiğini unutmayın.

Bitmeyen kıskançlıklar

Hoş bir kadınla flörtöz bir şekilde konuşurken gördüğünüzde ya da eski sevgilisine yazdığı mesajları yakaladığınızda kıskanmanız elbette çok normal ama ailesinden, yakın arkadaşlarından da kıskanıyorsanız dikkat! Bir adam sizin herkesi ama herkesi kıskanmanıza sebep oluyorsa ya yanlış kişiyle berabersiniz demektir ya da kendinize dair çözmeniz gereken başka şeyler var demektir.

Ağlamadan duramamak

Onun için ne sıklıkta ağlıyorsunuz? Ağlamak elbette sağlıklı bir tepki ama bazı durumları da sakin ve olgunlukla karşılamak gerekir değil mi? Eğer birkaç gün sonra onu göreceğinizi bildiğiniz halde ya da sadece çok ufak bir şeyinizi eleştirdi diye ağlıyorsanız yanlış! Lütfen dikkatinizi olumlu şeylere yoğunlaştırın.

Büyük planlar yapmak

Bir haftadır berabersiniz ve ona kır düğününden, çocukları ne kadar sevdiğinizden bahsetmeye başladınız. Hayal kurmak elbette çok güzel ama henüz siz bile duygularınızdan tam emin değilken karşınızdakini sıkmaya ne gerek var? Yalnızlık korkusundan kendi isteklerinizi bile yeterince tartmadan, ortak bir hayatın nasıl olacağına dair yeterince fikir sahibi olmadan karar almaya ve aldırmaya çalışmak hoş ve iyi olmaz.

Yanınızda değilse depresyondasınız

Özlemek çok doğal, çok güzel bir duygu ama onu bir iki gün göremediğiniz için eliniz ayağınız kesilmiş gibi mi davranıyorsunuz? Hayatınızı tamamen onun varlığı üstüne kurmamalısınız. Unutmayın başka birini mutlu edebilmek için de önce tek başına birey olarak mutlu olmayı becerebilmelisiniz.

Kaynak: http://www.kadincaozel.com/iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın