Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinizi Uzakdoğu Restoranına Götürmeniz Gerektiğinin 8 Kanıtı

Sevgilinizi Uzakdoğu Restoranına Götürmeniz Gerektiğinin 8 Kanıtı

Sushico
29.01.2015 - 15:33 Son Güncelleme: 04.02.2015 - 10:13

Ona küçük sushiler yedirin!

Birlikte olmayı düşündüğünüz erkeği daha iyi tanımak için yolculuğa çıkmaya vaktiniz yoksa en geç 3. buluşma için Uzakdoğu restoranına gitmek çok yerinde bir karardır ve sevgili adayınızın karakteri hakkında önemli tüyolar verebilir. Sonrası size kalmış; ilişkinizi orada noktalayın ya da ona küçük edamameler yedirin…

1. Uzakdoğu restoranına gidelim teklifinize nasıl cevap verdiği önemli

Türk erkekleri Japon, Çin mutfağı söz konusu olunca biraz gergin olabilirler. Eğer teklifinizi memnuniyetle kabul etmişse kendiliğinden damak tadı gelişmiş, yeniliklere açık biri olduğunu varsayabiliriz.

2. Yemekler genel olarak denge yani yin&yang prensibine göre hazırlanır

Uzakdoğu yemeği teklifinize sıcak bakan bir erkek muhtemelen hayatı minimalist yaşamayı sever ve belli bir dengeye ulaşmıştır. İlişkinizde kavga gürültü olmaz.

3. Başlangıçlar Uzakdoğu mutfağında ana yemek kadar önemlidir ve zevk alınması gerekir

Başlangıç sipariş vermeden ana yemeğe atlaması başka(!) konularda da hızlı olacağını gösterir ki bu pek tutulan bir erkek davranışı değildir.

4. Kişiliğini belirgin bir şekilde yemek masasında ortaya koyar

Eğer nefes bile almadan Japonya’da içtiği miso çorbasından, Thailand’daki yemek deneyimlerinden girerek tüm Uzakdoğu seyahatlerini anlatmaya başlamışsa damak tadı sahibi bir gezgin değil, muhtemelen egosu çok yüksek bir gösteriş merkalısıdır, yemeği bitirip kaçın.

5. Uzakdoğulular için yemek yemek bir seremonidir ve yemeğe saygı esastır

Siz de sevgili adayınızın yemeğe nasıl davrandığına bakarak onun saygısı konusunda çıkarımlarda bulunabilirsiniz. Edamameyi bile yüzünde zevk ifadesiyle yiyorsa küçük şeylerden mutlu olabilen, hayatın tadını çıkarabilen bir erkektir.

6. Soslarla olan ilişkisi size çok şey anlatır

Soslarla ilişkisi nasıl? Masaya pek çok sos geliyor ve o hiçbirini kullanmıyorsa bu erkeğin klasik olandan şaşmadığını düşünebiliriz. Peki bu iyi bir şey mi? Size kalmış…

7. Aynı şekilde yemeği nasıl yediği de

Ponzu Soslu Somon Carpaccio’yu kola ya da gazoz ile tüketiyorsa baştan kaybeder! Her şeyi birbirine karıştırıyor ve hayatın tadının nasıl çıkacağını bilmiyordur.

8. Tüm bu analizleri chopstick kullanabildiğini varsayarak yaptık

Eğer kullanamadığı ve çekinerek çatal rica ettiği halde yemeğe gelmişse hem sizi önemsiyor ve kırmak istemiyor demektir, hem de bundan utanmayıp yemeğini çatalla yiyecek kadar da özgüven sahibidir. Hemen harcamayın bu adamı, çubuk kullanmayı öğretin.

Sevgilinle Sushico'ya davetlisin.

Sevgilinle Sushico'ya davetlisin.
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan a

benim dedemgille babannemgil zaten sushico da tanışmışlar.

Aren Dağtekin

güzel ülkemin mis gibi kebapçıları, dürümcüleri, kokoreççileri varken japon mutfağı da neymiş!

KOVALA NEJDET

ben sürahiden su içen adamım iki tane çubukla cebelleşemem kebapçı candır