Görüş Bildir
Haberler
Sevgilinize Asla Bahsetmemeniz Gereken 7 Olumsuz Özellik

Sevgilinize Asla Bahsetmemeniz Gereken 7 Olumsuz Özellik

istanbul.net
14.04.2015 - 15:42 Son Güncelleme: 14.04.2015 - 17:22

Bazı özelliklerinizi çok beğeniyor olabilirsiniz, ama bunlar sizi son derece kıl ve antipatik bir insan yapıyor olabilir. Hataya düşüp ne müthiş özelliklerim var diye bunları müstakbel sevgilinize açarsanız ansızın kendinize yeni bir sevgili ararken bulabilirsiniz. İşte aslında çok matah bir özellikmiş gibi görünmesine rağmen itici olabilen bazı kişilik özellikleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eli sıkı olmak

1. Eli sıkı olmak

Tutumluluk, iktisat hep güzel şeyler ama özellikle bir erkeğin evcil hayvan olarak cebinde akrep taşıdığını düşündürtmesi tam bir facia olabilir. Tamam, toplumsal ön kabullere karşı olabilir, her alanda tam eşitlik düşüncenden asla ödün vermeyebilirsin ama ne yazık ki bu topraklarda hesabı erkek öder dostum. Ayrıca gerçekçi olmak gerekirse hediyenin niteliği değil etiketi önemlidir. Bu nedenle müstakbel sevgilinle ya da eşinle tasarruf çok yan yana durabilecek şeyler değil. Başka yerden kısın, gerekirse az yiyin ama cimri olduğunuz algısını yaratmayın.

2. Large olmak

2. Large olmak

Tamam, rahatlık kişinin kendi sağlığı için çok önemli. Takmayacaksın, gülüp geçeceksin, aman koy üstüne rahvan gitsin diyeceksin. Fakat bunları yalnızken, evinde don atlet oturup televizyon izlerken yapacaksın. Kadınlar erkekte aşırı rahatlıktan nedense(!) hoşlanmıyor. Öyle bir insan olmasan da sorumlu görünmeli, yeri geldiğinde inisiyatifi kimselere bırakmayacağını, iyi günde, kötü günde; hastalıkta ve sağlıkta tek bir fatura bile kaçırmayacağını taahhüüt etmelisin.

3. Saplantı derecesinde titiz olmak

3. Saplantı derecesinde titiz olmak

Temizlik, titizlik süper evet. Ter kokmazsın, elbiselerin şıkır şıkır, saçların tertemiz, evin çiçek gibi olur. Ancak titizliğini dile getirirken temizlik-düzen takıntın olduğun ortaya çıkarsa kız ya da erkek olman fark etmez flörtün sen daha ne olup bittiğini ile anlamadan geride bir minik bir bulutcuk bırakarak pof diye yok olabilir. Zira kimse halıya basma, havluyu elleme, bardağıma dokunma, of toza bak diye yana yana dolanan biriyle olmak istemez. Unutma, kararında kirlenmek güzeldir.

4. Korkak olmak

4. Korkak olmak

Herkes korkar, korkmak hayatta kalmak için en önemli güdülerimizden biri. Ama kadınlar korkaklardan hoşlanmıyor. Bu net. Bu da doğanın erkeklere bir cilvesi daha. Cesur olun iki kolunuz olmasın. Herkese gider yapıp, geri vitesi donanımızdan çıkarın demiyoruz elbette ama asla çekinik ve pısırık olmayın.

5. Asabi olmak

5. Asabi olmak

Asabi olmak artık mazeret kabul edilmiyormuş. Zaten genel olarak sinirlilik iyi bir özellik değil. Sevgilinizin yanında da çok sinirli olduğunuzu, ota naneye dellenip sinir krizlerine girdiğinizi beyan ve belli etmeyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çocuk sevmemek

6. Çocuk sevmemek

İçinizde neler dönüp bittiğini dışa vuran en acayip göstergelerden biri çocuk sevgisidir. Sana elalemin Facebook'ta bıkmadan paylaşıp durduğu sümüklü sevimsizlerini sev demiyoruz, sadece bunu sevgiline belli etme.

7. Hayvan sevmemek

7. Hayvan sevmemek

İnternet çağındayız, el mecbur kedi köpek seveceksiniz. Kedi sevmeyene kız bir vermiyorlar artık. Zaten sevmeye başlasanız iyi olur. Artık ev alınca kediyi yanında hediye hediyorlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0